Hur ser din drömbostad ut?

Oavsett var du befinner dig i livet hittar du vägen till ditt nya hem genom oss.

Att köpa bostad är en av de största affärer du gör i livet. Vi vill att det ska bli din bästa. Vi bygger villor, bostadsrätter och hyresrätter. Och vi bygger i trä. På så sätt minskar vi klimatpåverkan och ger dig de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart, ett hem där du trivs och som håller för framtiden.

Tyresö_Baksida1-0_1920x1080.jpg

A-hus

Med fokus på trä, design och energieffektivitet erbjuder A-hus ett hållbart hus att trivas i. Bygg ditt hus online och gör dina personliga val direkt i husbyggaren. Behöver du hjälp finns vi nära. Våra säljare lotsar dig för en trygg och enkel affär. Börja resan till ditt drömhus redan idag!

TORNSEGLAREN_GÅRDEN_1920x1080.jpg

Derome Bostad

Vi erbjuder boendeformer för alla livsstilar, från nyckelfärdiga villor till bostadsrätter i flervåningshus. Med trä som den gröna tråden utvecklar vi bostadsområden där människor ska vilja bo och trivas, länge. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill ge dig en trygg resa till ditt nya hem.

Villa-Ängaviken-1-M.jpg

Varbergshus

Efter dina önskemål bygger Varbergshus ditt skräddarsydda hus direkt på plats– bräda för bräda, spik för spik. Här finns inga begränsningar, bara möjligheter. Från första skissen till ditt färdiga lösvirkeshus tar vi på Varbergshus hand om allt, till ett fast pris. Enkelt, eller hur?