Hur ser ditt drömboende ut?

Vare sig du drömmer om en arkitektritad villa, planerar att bygga själv, eller föredrar en färdig design kan vi hjälpa dig. Vi vet hur viktigt ditt boende är och gör allt för att du skall trivas. Tillsammans hittar vi ditt bästa boende.

När du ska bygga ditt eget hus finns det olika hustyper att välja bland. Både våra kataloghus och våra lösvirkeshus erbjuder flexibla lösningar för att du ska få ditt hus precis så som du vill ha det. Kataloghus byggs ofta på totalentreprenad, medan du med ett lösvirkeshus får ett unikt hem som byggs bräda för bräda, spik för spik. Starta din husresa med oss!

Anneberg_baksida_grå_svart_1920x1080.jpg

Kataloghus - tryggt för dig och din familj

Med kataloghus menas hus från leverantör som erbjuder ett antal standardhus av olika storlekar och karaktär. Traditionellt sett valde man ett av dessa hus från leverantörens katalog, därav namnet. Fördelarna med kataloghus är många. Och ofta finns det visningshus, VR- och AR-upplevelser att ta del av så att du på nära håll får en känsla för ditt framtida hus, innan det är byggt!

Tre fördelar med A-hus:

  1. Enkelt för dig som kund. Du behöver lägga ner minimalt med tid och engagemang på ditt husbygge.
  2. Du får kontroll på kostnader. Skalfärdigt planelement levereras direkt från våra fabriker, medan insidan byggs klar på plats. 
  3. Tryggt för dig och din familj. Vi är en av få husleverantörer som har kontroll på hela kedjan, från skog till färdigt hus.

Grimsholmen-M.jpg

Lösvirkeshus - unikt anpassat efter dina önskemål

Våra lösvirkeshus skräddarsys för dig och din familj. Här har du full frihet att utforma planlösning, välja inredning och material så länge som du håller dig till detaljplanen och gällande byggregler. Huset byggs sedan på plats, bräda för bräda.

Tre fördelar med Varbergshus:

  1. Ditt hus blir unikt - från idé till verklighet.
  2. Flexibla lösningar. Tillsammans hittar vi den bästa vägen framåt utifrån dina specifika behov och önskemål.
  3. Stöd och vägledning. Vi erbjuder dig som kund en personlig materialvalsrådgivare, för trygg stöttning genom alla val under byggnationen.

Tips när du väljer hustyp

  • Fundera över hur mycket tid du kan och vill lägga på ditt husprojekt
  • Fundera över hur viktigt det är för dig att själv få bestämma över husets utformning
  • Hur beroende är du av att på förhand veta kostnaden för ditt nya hus?

 

Ladda ner våra huskataloger 

A-hus Kärleksfulla hem

Varbergshus - Bo smart

Varbergshus - Enkla livet

Varbergshus - Hus med omtanke