Nyproducerade hem som håller för framtiden

Vi har drygt 1 700 lägenheter för uthyrning. Och fler ska det bli. Vi bygger nya hyresbostäder längs med hela Västkusten, från Malmö till Göteborg.

Vi vill ligga i framkant när det kommer till att bygga klimatsmart. Att bygga i trä är därför en självklarhet för oss. Vi satsar målmedvetet på innovation och hållbart byggande där ambitionen känns självklar; Vi ska bygga Sveriges första klimatneutrala bostadsområde och minska koldioxidavtrycket i hela kedjan från skog till färdigt hus. Nyfiken? Här kan du läsa mer.

Nyproduktion i egen fabrik

Det är full fart i våra husfabriker. Under de kommande fem åren ska över 1 000 hyresbostäder byggas. Skrea, Vejbystrand och Svedala är några av platserna vi bygger på. Var drömmer du om att bo?

Genom att producera färdiga husmoduler direkt i våra egna fabriker kan nya bostadsområden växa fram i rekordfart. Allt byggs standardiserat och inredningen är monterad från start, vilket gör att vi kan hålla nere produktionskostnaderna. För dig som hyresgäst betyder det att hyresnivån hålls på en rimlig nivå.

Kommande bostadsområden

Vi tycker att alla ska få bo. Och som samhällsbyggare vill vi ta ansvar. Därför bygger vi områden med bostäder för alla livsstilar. Med trä som förstahandsval bygger vi villor, bostadsrätter, hyresrätter och radhus/kedjehus - på platser där du och dina grannar kan trivas tillsammans. För hemma är bäst.