Hagagläntan, Sundsvall

På uppdrag av beställaren SHH Bostad har Derome levererat och byggt kvarteret Hagagläntan, en ny del i Sundsvalls omtyckta område Haga.

Kvarteret omfattar 124 hyreslägenheter fördelade på fyra våningsplan inom storlekarna 1-3 rum och kök. Alla lägenheter kommer ha öppen planlösning, interiört förråd och balkong eller uteplats i markplan. Kv. Hagagläntan byggs enligt Miljöbyggnad Silver, vilket betyder att lägenheterna är varsamt byggda med miljömedvetet material och tillgodoses av förnybar energi.

 

"Samarbetet med Derome har fungerat ypperligt och jag upplever Derome som en familjär och ansvarstagande organisation. Det blir särskilt tydligt vid överlämningar, som jag har upplevt som mycket smidiga. Leveranserna har fungerat bra och vi har klarat oss smärtfritt från tillkommande kostnader, vilket så klart är positivt. Jag upplever att Derome jobbar proaktivt och tack vare att projektledarna tar upp frågor i ett tidigt skede blir utmaningarna inte till stora problem. En stor orsak till att vi valde Derome var det familjära och öppna klimatet. Samtidigt som de låg rätt i pris och är ett tryggt varumärke".   

Oscar Raud – projektutvecklare SHH Bostad

Fakta om Hagagläntan

Adress: Tegnérgatan, Sundsvall
Hus: Flerbostadshus i volymbyggnation
Antal huskroppar: 2 st
Antal våningar: 4 st 
Antal lägenheter: 124 st
Storlekar lägenheter: 28-60 kv
Fördelning lägenheter: 
1 rok 48 st
2 rok 60 st
3 rok 16 st
Kund: SHH Bostad
Byggår: 2020-2021
Leverans: Totalentreprenad
 

Hur kan vi hjälpa dig med ditt bostadsprojekt?