Ett heltäckande sortiment och effektiva logistiktjänster

Nu kan du handla ett brett sortiment av arbetskläder, personlig skyddsutrustning och förnödenheter tillsammans med trävaror, logistik och byggmaterial

Den nya anläggningen i Hässleholm öppnar den 31 maj och kommer totalt sysselsätta 23 personer som servar yrkeskunderna i regionen. En tredjedel av butiken kommer bestå av arbetskläder och skyddsutrustning där du kommer hitta fler varumärken än du normalt hittar i våra resterande anläggningar. 

Med BMS expertis av industriförnödenheter och vår expertis inom trävaror och byggmaterial kommer denna anläggning ha ett unikt erbjudande för våra kunder i Hässleholm. 

- Förenklat kan man säga att tidigare beställde kunderna virke från oss och skruv från BMS. Vi har redan nu fått indikationer att kunderna ser stora vinster med att kunna samordna beställningar och ha en kontaktväg in. Det gör deras vardag mer effektiv och det är något vi alla strävar efter.

Passa på att besöka anläggningen om du har vägarna förbi. 

Vilka är BMS?

BMS grundades 1974 av Eva och Bo Persson, verksamheten var då inriktad på tekniska lösningar i växthus.  

1994 öppnade BMS en butik för bygg och industri kunder. Sortimentet bestod då av stål, plåt och profiler samt elektroder och infästningar av olika slag. 

I BMS sortiment hittar du maskiner, verktyg, arbetskläder, bygg och industriförnödenheter. BMS affärsidé är att förse bygg- och industrimarknaden med produkter som uppfyller de krav på funktion, kvalitet, pris och tillgänglighet branschen har.