Temporär byggel

Att både under och överdimensionera den tillfälliga elförsörjningen är kostsamt. Elförsörjningen är hjärtat i bygget och skall vara tillförlitlig.

Vi på Derome Maskinuthyrning dimensionerar ditt elbehov och projekterar el dragningen så att det blir rätt för just ditt projekt.

I ett tidigt skede planerar vi din eldrift och dragning för den smidigaste och säkraste driften under ditt projekt.

Vi tar hand om kontakten med energibolagen och el anmäler till ert elföretaget. Allt för att du ska kunna fokusera på att producera

Eletableringen sker av våra behöriga elexperter för att rätt kompetens säkerställer er säkerhet

När oturen är framme är vårt löfte att finnas tillgängliga för snabbast möjliga åtgärd.

Derome maskinuthyrning erbjuder enbart de senaste och mest energisnåla alternativen. Vi vet att en betydande del av byggets totala energiförbrukning sker redan i produktionsfasen så kontakta oss för en hållbar och energisnål byggel.

 

 

Belysning

Rätt belysning på arbetsplatsen är en förutsättning för att kunna utföra ett bra arbete men det är också en fråga om säkerhet.

Med rätt val kan du minska din energiförbrukning och vi på Derome erbjuder inget annat än denaste versionen av LED lampor för er arbetsplats.

  • Inomhus Led belyning, LED bojlampor eller LED slingor
  • Nödbelysning
  • Arbetsstrålkaster i LED
  • Belysningsmaster, mobila eller fasta skymningsstyrda för att spara energi men också bidra till att hålla obehöriga borta.
  • Belysning monterade på Containrar eller bodar, ett effektivt sätt att lysa upp området.

Vi är lika duktiga på att projektera belysningen som elen och kommer det till installation har våra elektriker hela kunskapen inom området.

Kontakta oss

Behöver ni hjälp eller har ni några frågor?

Ta Kontakt med magnus.madsen@derome.se så hjälper han er vidare.
Beige bubbla.png