Proffsnyheter

 • news-list-image

  2020-06-02

  Vi backar förslag om höjd ROT

  ”Vi från Byggmaterialhandlarna anser att ROT är den mest effektiva åtgärden att genomföra för att mildra effekterna av lågkonjunkturen i byggsektorn…”

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-05-20

  Pop up-butik förenklar vardagen på byggplats

  Nu förenklar vi logistiken för hantverkarna på byggarbetsplatser. Peab har tecknat avtal om en pop up-butik med byggmaterial och verktyg på markplan i Platinan i Göteborg. Thomas Eriksson, säljare i butiken, ansvarar för att sortimentet uppfyller behovet som hantverkarna har i de olika byggfaserna.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-05-20 Bygg & Industri

  Sommartider hos Derome Bygg & Industri

  Så här har vi öppet på våra anläggningar under sommarveckorna.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-05-14 Bygg & Industri

  Mobil första-hjälpen för ökad trygghet och tydlighet

  Med vår nya tjänst kan företag köpa eller hyra första hjälpen-vagnar på hjul, påfyllda och anpassade för behoven på arbetsplatsen. Peab är en av kunderna som upptäckt fördelarna och på deras bygge av Platinan kommer det finnas runt 100 stationer med alla nödvändiga brandskydds- och förbandsprodukter.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-05-10 Bygg & Industri

  Dold trallinfästning på det snabbaste sättet

  Essve släpper nu EDGEFAST, ett nytt system för dold trallinfästning som ska vara upp till fem gånger snabbare än vanlig toppskruvning.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-05-04 Bygg & Industri

  Nätt och snygg takpanna med lång livslängd

  Inom kort lanserar Monier den nya takpannan Aerlox, som uppges ha flera unika egenskaper och framförallt är lättare än tidigare pannor. Produkten är noga utprovad i Moniers testanläggning, där man bland annat simulerat kraftiga stormar, ösregn, isande kyla och kraftig belastning.

  Läs mer