Proffsnyheter

 • news-list-image

  2020-07-01

  Infästningsprodukter från Holz Technic

  Ett nytt samarbete med Ergofast möjliggör att vi nu kan erbjuda Holz Technic via vår bygg- och industrihandel och även direkt på byggarbetsplatsen.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-06-23

  Har du tröttnat på att gräva för plintar?

  Att använda markskruv istället för betongplintar är ett bra alternativ om du är på jakt efter en smidig lösning där du slipper torktider och snabbt kan färdigställa en altangrund på endast en dag. Vi erbjuder möjligheten att hyra Stavrex markskruvsmaskin om du köper skruvarna via oss.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-06-17

  Festool TKS80 minskar risken för allvarliga skärskador

  Visste du att det bland byggnadsträarbetare varje år inträffar över 630 olyckor inom maskiner, verktyg och skärskador som är så pass allvarliga att de anmäls till försäkringsbolag? Nya Festool TKS80 vill råda bot på detta genom att dra nytta av sawstop-tekniken som minskar risken för allvarliga sågskador.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-06-15

  Kompetens och framåtanda i Gislaved

  För en tid sedan fick Emil P i Gislaved, en ny grön kostym och blev en del av Derome-familjen. Här bygger vi nu långsiktigt för att ge bästa möjliga service och utbud för regionens industrikunder.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-06-02

  Vi backar förslag om höjd ROT

  ”Vi från Byggmaterialhandlarna anser att ROT är den mest effektiva åtgärden att genomföra för att mildra effekterna av lågkonjunkturen i byggsektorn…”

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-05-27

  Snabba och effektiva leveranser med Daniel

  Efterfrågan ökar av våra smarta logistiklösningar på byggarbetsplatser. Daniel Valtersson är en av våra säljande chaufförer som förenklar arbetet för hantverkaren genom att utrusta de mobila förråden med material och verktyg på byggen. Det är en snabb, effektiv och klimatsmart lösning.

  Läs mer