Förenkla logistiken med delleveranser

På en byggarbetsplats finns det ofta ett begränsat utrymme att förvara material. Dessutom är det stor risk för skador på känsligt byggmaterial.

På större byggprojekt passar det ofta bättre att dellevera byggmaterialet. Många gånger kan vi underlätta genom att mellanlagra ditt material och leverera det i en takt som passar dig. Kontakta din säljare för att lägga upp en gemensam plan för ditt projekt.

Puff_DBI_Transport_Fossilfri_leverans.jpg

Status på din order

Få besked när din leverans kommer Behöver du snabba besked om din leverans? Självklart försöker vi alltid hjälpa dig så snabbt vi kan via telefon, men visste du att det finns fler sätt?

Om du använder proffsappen kan du hitta information om din leverans direkt i appen på telefonen. Kontakta proffsapp-supporten eller våra digitala säljare om du vill veta mer om hur det går till. Det går också bra att ringa till din vanliga säljare för mer information.

Tips!

Proffstips

Ha ditt ordernummer till hands när du hör av dig till din säljare så går det mycket snabbare!

Kranbilar för montering och tunga lyft

Du vet väl om att vi kan hjälpa till med montering av takstolar och andra tunga lyft? 

Det finns många fördelar med att använda våra kranbilar för tunga lyft och montering av till exempel takstolar och övrigt takmaterial. Allra bäst blir det när vi tillsammans kan planera leverans av annat byggmaterial och lyft vid samma tillfälle. Det blir billigare och vi undviker onödiga transporter. Kontakta din säljare för prisuppgifter och bokning.
 

 

Våra största bilar har en räckvidd på upp till 29 meter

Leverans med deromes kranbil för tunga lyft

Tidsboka dina leveranser

Behöver du planera dina leveranser för att få bygget att flyta på smidigare? Är det trångt på arbetsplatsen, och svårt att få plats med flera fordon samtidigt? Skapa bättre flyt under arbetsdagen med tidsbokade leveranser.

På en byggarbetsplats är det mycket som ska klaffa och utan material är det svårt att komma framåt. Om du har ett pressat godsmottagningsschema går det bra att boka klockslagsleverans/tidsbokad leverans. Det kan vi leverera mellan kl 6:30-18:00. Meddela vid orderläggning, och glöm inte att vara ute i god tid. De mest populära tiderna går åt först.

Tips!

Prata med din säljare för att få veta mer om våra tilläggstjänster vid leverans. 

 

enkelt och smidigt.png