Få hjälp med anpassningar direkt på plats

Våra snickerier finns på våra bygghandelsanläggningar i Mölndal, Borås, Trollhättan, Hisingen, Helsingborg och Malmö City. De flesta önskemålen kan vi lösa direkt på plats när du handlar eller kopplar av vid kaffemaskinen.

Självklart kan du beställa tjänster från våra snickerier även om du i vanliga fall handlar på någon annan av våra anläggningar. Då löser vi leveransen samtidigt som du får övrigt byggnadsmaterial.

Korta leveranstider

Vårt mål är att din beställning inte ska ta längre tid än en vecka för oss att leverera. Vid mer omfattande beställningsjobb som olika typer av indredning m.m. brukar det röra sig om ca två veckors leveranstid, vilket är ganska snabbt med tanke på att det är specialtillverkat.

Snickeri_Molndal_Derome_2.jpg

Specialtillverkat efter kundens önskemål

Vi har löst allt från ett glasparti till en entré i massiv furu till nya lådfronter, fönsterbänkar, hyllor eller skåp efter kundönskemål. Kan vi inte lösa beställningarna själva, så har vi duktiga samarbetspartners. Du ska inte behöva vända dig till någon annan än oss. Vi löser det mesta.

Allt material hemma ger snabba leveranstider 

Eftersom nästan allt material finns på plats i bygghandeln kan vi ofta hålla snabbare leveranser än många andra. Våra kökssäljare är vana vid att jobba med snickerierna vilket ger mindre risk för missförstånd och snabbare besked.

Tips!

Du kan beställa tjänster från våra snickerier oavsett var du brukar handla. Du kan sedan hämta upp ditt material på närmaste anläggning.

Kontakta mig

Kontakta gärna oss för speciallösningar

Du ska inte behöva vända dig till någon annan än oss. Vi löser det mesta.