Vill du bygga framtiden med oss?

Inom vår byggverksamhet hittar du en mängd olika yrken i form av projektörer, konstruktörer, projektledare och produktionspersonal. God tillväxt och ständig återinvestering gör att du nästan alltid kan hitta öppningar inom dessa områden. 

Vår bredd blir verkligen tydlig inom byggverksamheten där vi gör allt från att utveckla kompletta bostadsområden, till att bygga småhus och villor till privatpersoner, genom våra dotterbolag A-hus och Varbergshus. Vi gör även stora satsningar inom industriellt byggande i trä, där vi ser en ökande efterfrågan med många stora och spännande projekt framöver. I dagsläget har vi fyra husfabriker och fem takstolsfabriker, geografiskt spridda över Sverige. Här finns med andra ord möjligheter att bygga din framtid med oss. 

Lediga jobb

Hållbara hus och samhällen

Vi bygger för människors olika behov, småhus och villor, bostadsrätter och hyresbostäder. När vi utvecklar hela bostadsområden skapar vi en mix av bostäder, som en samhällsbyggare.

Möt några av våra medarbetare

Vi växer tillsammans med våra medarbetare


Vi vill prova nya vägar och utmana det som är. Det kan vara att hitta nya effektiva och klimatsmarta tekniker för att bygga bostäder. Eller sprida insikter och kunskaper till byggbranschen. I grunden finns alltid en övertygelse om att människor mår bra av att lära sig nya saker och utmanas. 

Vi är ett företag som ska framåt och som växer tillsammans med våra medarbetare. Och vi ska göra det hållbart, vi ska göra det i trä. Vi har som ett av våra mål att bygga Sveriges första klimatneutrala bostadsområde.

För att lyckas krävs kompetens, öppenhet och mod. Häng gärna med på resan, jag lovar att det blir minnesvärt.

Peter_Mossbrant.png

Peter Mossbrant

VD Derome Hus