Ingen dag är den andra lik

Petra Eriksson är affärschef hos oss och tillsammans med sitt team arbetar hon med försäljning av bostadsområde utifrån ett standardkoncept. En viktig första länk i vårt arbete med att bygga hållbara och prisvärda bostäder.

JW_200322_183745-2.jpg

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det finns massor av saker! Jag älskar variationen. Klyschan "ingen dag är den andra lik" stämmer helt klart in.  Jag jobbar med hela kedjan från idé till ett färdigt bostadsområde och det är riktigt häftigt. Att jag dessutom får dela den resan med både interna och externa kontakter gör det hela mycket roligare. Sen måste jag ju erkänna att jag får en kick varje gång jag lyckas kamma hem en affär eller lyckats genomföra ett projekt där alla parter känner sig nöjda.

Vilka utmaningar ser du i ditt arbete?
Jag står inför utmaningar dagligen. Men det är ju det som gör mitt jobb så himla roligt. Men den största utmaningen skulle jag säga är att matcha organisationens förväntningar med kundens förväntningar. Mitt team jobbar med att bygga hus och bostadsområden genom ett standardkoncept. Enkelt förklarat ligger utmaningen i att få kunden att inse att det är vårt ”färdiga” koncept som är bäst utifrån hållbarhet, pris och arkitektur.

Varför ska man jobba på Derome?
Är du driven, orädd och kreativ så är Derome arbetsplatsen för dig. Så enkelt är det. Vår kultur skapar en arbetsmiljö som bottnar sig i delaktighet och förtroende. Finns det så har du alla möjligheter att få mandat att driva projekt i mål. Dessutom får du vara med och forma framtidens hållbara bostäder!

Petra Eriksson

Petra är uppvuxen i hustillverkarbranschen och började rita hus redan som tonåring. Hon har nu arbetat ”på riktigt” åtta år i branschen och har gått från projektingenjör och A-ritare till hennes nuvarande tjänst som affärschef.