Det är en go' stämning

Vi gör stora satsningar på industriellt byggande i trä. Bland annat öppnade vi en helt ny husfabrik i Värö, utanför Varberg under hösten 2018. Marcus är en av cirka 100 nya medarbetare i Värö.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är nog att det är utmanande, och spännande, det går alltid att ändra och förbättra grejer, och jag lär mig saker varje dag. Sen är det en go' stämning på jobbet med många roliga kollegor. 

Vilka utmaningar ser du i ditt arbete?
Utmaningarna med mitt jobb är att få gjort allt i tid. Det är inte alltid jag har alla underlag jag behöver i tid, men att lyckas få fram allt som jag behöver veta för att få gjort mitt jobb i tid är den största. Sen att parera alla ändringar som görs och få med de i beredningarna, vare sig vi bygger på ett annat sätt, byter något material eller vad det nu kan tänkas vara.

Varför ska man jobba på Derome?
Jag trivs väldigt bra här! Jag tycker att ledningen ser till människan, och jag känner mig sedd. Är det något jag behöver hjälp med så finns det oftast någon att fråga. Och vi har en härlig  ”hjälpa-till” anda, där vi hjälps åt. Vi strävar ju alla mot samma mål, att få byggt en så bra produkt till kund som möjligt vilket inte bara en person uppnår, utan vi alla tillsammans.

Marcus Carlsson

Marcus jobbar som beredare i vår nya husfabrik som har helt fossilfri energiförsörjning.