Alla siktar mot samma mål

Inom Derome bygger vi bostäder för människors olika behov. Småhus och villor, bostadsrätter, äganderätter och hyresbostäder. Som projektledare är du med genom hela processen, från mark till slutbesiktning.

Simon_Bengtsson_19.jpg

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med jobbet som projektledare är att få vara en del av samhällets utveckling. Ett projekt innehåller så många faser. Man är med och ser det växa fram, från de första skisserna till att slutkund flyttar in, vilket är unikt.

Vilka utmaningar ser du i ditt arbete?
Den stora utmaningen i rollen som projektledare är att få alla att jobba mot samma mål. Om alla involverade är införstådda med projektmålet och dess utmaningar tenderar projekten att flyta smidigt. Det är också viktigt att motivera projektmedlemmarna till att känna gemenskap och stolthet för projektet.

Varför ska man jobba på Derome?
Det finns en fantastiskt genuin enkelhet och trivsel inom företaget. Även om man ansvarar för stora, komplicerade projekt upplevs arbetsmiljön alltid lättsam och lösningsorienterad. Organisationen finns alltid tillgänglig och beslutsfattandet inom företaget sker på ett snabbt och rationellt sätt. Rollen som projektledare på Derome Bostad är oerhört utvecklande. Om man är en driven person som vill och vågar ta ansvar är Derome rätt organisation att utvecklas inom.

Simon Bengtsson

Simon är byggprojektledare hos oss på Derome. Han tycker att den stora utmaningen är att få alla i projektet att jobba mot samma mål.