Jag gör det jag älskar mest

I vår husproduktion har vi olika sorters yrkesgrupper. Träffa Alexander som är snickare i Värö, strax utanför Varberg.

foretag20181113_deromegruppen_husfabriken-53_beskuren.jpg

Vad är det bästa med ditt jobb? 
Det bästa med mitt jobb är att vi bygger något som människor och familjer ska flytta in i och bo i och leva sin vardag i. Mitt jobb är ett utav mina största intressen, jag får göra det jag älskar allra mest, bygga med trä och jobba med problemlösning.

Vilka utmaningar ser du i ditt arbete?
Jag jobbar som köksmontör och vi monterar köket direkt på en färdig målad och spacklad vägg, vi monterar fyra stycken olika kök. Den största utmaningen i detta skulle jag vilja säga är att det gäller att köket blir 100% bra inga skavanker eller märken i varken luckor eller stommar för vi vill självklart leverera hög kvalitet så vi får en nöjd kund. 

Varför ska man jobba på Derome?
Varför jag personligen har valt att jobba för Derome  är för att det är en seriös arbetsgivare som har väldigt gott ryckte om sig och som är väldigt måna om sina anställda och ger bra förutsättningar när det kommer till lyfthjälp och maskiner. Jag känner verkligen att jag har hittat hem när det gäller arbetsplatsen, kollegorna och cheferna. Allt känns bara så bra. Jag verkligen älskar att jobba för Derome helt enkelt och det kan inte någon ta ifrån mig.   

Alexander Strömqvist

Alexander har tidigare jobbat som snickare ute på byggplats, men det är inget krav för att jobba i produktion hos oss. Idag arbetar han med att montera kök i vår husproduktion i Värö utanför Varberg