Vi gapflabbar vid fikabordet

Ekonomiavdelningen är en viktig kugge i Deromekoncernen. Cecilia värdesätter den goda stämningen på jobbet.

IMG_5899.JPG

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det allra bästa med mitt jobb är helt klart kollegorna. Vi gapflabbar vid fikabordet varenda dag. Det är det mest värdefulla med mitt jobb, helt klart.

De roligaste med just mina arbetsuppgifter är kombinationen av ekonomi, kundkontakter och nya lärdomar. Jag gillar att vi inte bara harvar på i samma gamla hjulspår utan hela tiden ifrågasätter vårt arbetssätt, skapar nya rutiner  och utvecklar oss. Det gör arbete roligare, bättre och enklare

Varför skall man jobba på Derome?
Klyschan att man utvecklas inom koncernen stämmer verkligen. För min egen del började jag på ett föräldravikariat, som övergick i en annan tjänst när tjejen jag vikarierade för kom tillbaka. Nu har jag precis valt att hoppa på ett nytt föräldravikariat med nya arbetsuppgifter. Jättespännande! När denna tjejen kommer tillbaka, vet jag inte vad som händer med mig men det är också charmen. Det är en stor koncern i ständig rörelse och det behövs alltid folk någonstans. Stor koncern, men med en familjär och liten känsla, och en go känsla av att alla känner alla.

Vilka utmaningar ser du i ditt arbete?
Just variationen i arbetsuppgifter hänger också ihop med vad som är utmaningarna i mitt arbete, det finns ständigt något nytt att lära sig.

Cecilia Nohlström

Cecilia jobbar som ekonom inom Derome. Hon har haft olika tjänster under sin tid här och tycker att det är omväxlande och utvecklande.