Ett företag med fötterna på jorden

Alla medarbetare ska komma hem i samma skick som när de kom till jobbet - därför är arbetsmiljöarbetet på Derome mycket viktigt! Som Arbetsmiljöspecialist med inriktning arbetsmiljö arbetar Mikael med detta arbete dagligen.

_MG_7470-3.jpg

Vad är det bästa med ditt jobb?
Alla människor jag träffar varje dag och att jag får vara med och bidra till utveckling och förbättringar.

Vilka utmaningar ser du i ditt arbete?
Det gäller balansera den otroliga drivkraft som finns i företaget och hos kollegorna mot vår ambition att komma hem från jobbet med hälsan i behåll. Det är roligt att jobba och vi måste återhämta oss också.

Varför skall man jobba på Derome?
För mig är utvecklingsmöjligheterna inom ett expansivt och dynamiskt företag, den enkelhet som genomsyrar hela organisationen och det fina bemötande jag alltid får från chefer och kollegor en bra mix av trygghet och variation.

Det är ett stabilt företag ”med fötterna på jorden” och bra värderingar. Vi bidrar till ett mer hållbart samhälle och alla medarbetare – oavsett ålder och annat – ges möjlighet att utvecklas.

Mikael Frejdeman

Mikael har en lång karriär på imponerande 34 år hos oss på Derome. Han har arbetat i flera olika roller i koncernen, allt från fabrikschef till projektledare och inköpschef. I sin nuvarande roll som Arbetsmiljöspecialist arbetar han inom området arbetsmiljö. I denna roll arbetar han med flera koncernövergripande projekt inom området samt håller arbetsmiljöutbildningar för alla våra ledare.