Det händer något hela tiden

Marknadsavdelningen sköter marknadsföring och kommunikation. Det är omväxlande och brett, men hela tiden med affärsmålen i fokus. Emma jobbar som innehållsproducent på marknadsavdelningen.

_MG_7433.jpg

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är att få arbeta i ett kreativt team med så varierande projekt. Ena dagen är jag ute och fotograferar lastning av virke i hamnen, en annan dag skriver jag en artikel om de smarta logistiklösningarna vi har på byggarbetsplatser och en annan dag arbetar jag med layouten för vår webb. Att få skapa, bolla idéer och jobba tillsammans för att få ett bra resultat är inspirerande, roligt och framförallt lärorikt. Jag känner att jag redan har utvecklats den korta tid jag varit här.

Vilka utmaningar ser du i ditt arbete?
En utmaning är att prioritera bland de olika arbetsuppgifterna. Uppgifterna är olika och det gäller att se vad som är viktigast just nu och vad som kan vänta. Då är det bra att skapa en överblick - jag älskar mina göra-listor, som kan se olika ut beroende på projekt.

Varför skall man jobba på Derome?
Derome är ett företag som har en stor drivkraft framåt, det händer något hela tiden. Derome lever upp till det goda ryktet om att det är ett väldigt trevligt arbetsklimat – vi är ett gott gäng. Vi hjälps åt och är öppna för nya idéer. För mig känns det också extra bra att jobba i ett företag som delar ens egna värderingar kring miljö och hållbarhet – att vi är ett företag som på riktigt kan göra skillnad för miljön. Det är häftigt att vi har hela kedjan, från skog till ett färdigt hus.

Emma Håkansson

Emma jobbar mycket med våra digitala plattformar och producerar innehåll i alla dess former, även om foto kanske ligger henne varmast om hjärtat.