Logistik är att hitta lösningar

I vår kedja från skog till färdigt hus är logistiken en central del. Både till våra kunder, men även interna flöden är viktiga för att göra trygga affärer. Det finns möjligheter att utvecklas inom vår logistikverksamhet.

Ofta handlar den här delen av vårt bolag om att erbjuda smidig logistik som förenklar kundernas vardag. Att jobba med logistik handlar lika mycket om ordning och reda som att kunna tänka utanför boxen. Med fyra större regionlager och en egen fordonsflotta om cirka 60 lastbilar finns här en bredd av yrken. Bland annat flera olika sorters chaufförer, från pick-up till lastbil med släp. Vi har även säljande chaufförer, som jobbar mot byggplatser och ser till att rätt material finns på plats. Välkommen till en spännande plats som kanske är kedjans viktigaste länk.

Möt några av våra medarbetare

Lediga jobb

Logistik in om Derome

Inom Derome finns en mängd olika yrken som handlar om logistik. Vi har en fordonsflotta om cirka 60 lastbilar och flera större regionlager. 

Här finns möjligheter för den som vill utvecklas


Med anläggningar på närmare 70 platser och ett kundfokuserat logistikarbete finns här möjligheter för den som vill utvecklas. Att logistiken fungerar är viktigt för vår framgång och för lyckas med att förenkla våra kunders vardag. Därför söker vi människor som värdesätter ordning och reda, men som samtidigt vill tänka nytt och vågar testa outforskade vägar.

De personliga egenskaperna väger tungt och tidigare erfarenhet är inte lika viktigt när vi rekryterar till vår logistikverksamhet. Många startar på ett av våra regionlager och går sedan vidare inom Derome.

Vi har närvarande ledare, utbildningsprogram och har man de rätta egenskaperna är möjligheterna egentligen obegränsade. Välkommen till oss!

Lars_Borup.png

Lars Borup

Logistikchef Derome Bygg & Industri