Byggbransch, handel och transport på samma gång

Linda som arbetar som kranbilschaufför levererar material till byggarbetsplatser. Hon trivs med att arbeta på ett företag som är måna om både kunder och medarbetare.

leverans-lastbil-2.jpg

Vad är det bästa med ditt jobb? 
Det bästa med mitt jobb är yrket i sig, alltså att köra lastbil och kran.  Det är också fantastiskt kul att vara både i byggbransch, handel och transport på samma gång och att vara med "att bygga".

Vilka utmaningar ser du i ditt arbete?
Ingen dag är den andra lik även om vi levererar samma slags gods dagligen, så är arbetsplatsen vi kommer till annorlunda från dag till dag. Är det inte körningen fram till kunden som är utmaningen så är det att krana godset dit de vill ha det. Jag lär mig något varje dag.

Varför ska man jobba på Derome?
På Derome kände jag mig direkt som "en i gänget". Det är gott samarbete och det är en härlig vi-känsla. Jag tycker om att komma till jobbet och jag gillar verkligen mina kollegor. Jag känner mig uppskattad och jag är stolt över att jobba på ett växande företag som är så måna om både sina kunder och sin personal. Det känns som om ingenting är omöjligt på Derome.

Linda Johansson

Linda jobbar som kranbilschaufför hos oss. Hon upplever att inget är omöjligt på Derome och hon lär sig något nytt varje dag.