Ett företag att växa inom

Vi har flera smarta logistiklösningar för byggarbetsplatsen som ska förenkla och effektivisera arbetet för hantverkaren. Som säljande chaufför förser Daniel Valtersson våra mobila förråd runtom Göteborg med bygg- och järnvaror för den aktuella byggfasen.

bygg_jarnvaror_popupbutik_200406_IMG8421.jpg

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är dels att jag får komma ut på arbetsplatser och träffa kunder samt se hela byggprocessen. Men också att jag har ganska fria tyglar när det kommer till att lägga upp dagarna. 

Vilka utmaningar ser du i ditt arbete?
Den främsta utmaningen i mitt arbete är att kunna planera veckan i förväg för att minimera risken att kunder står utan förnödenheter och på så sätt hålla alla kunder nöjda. Att alltid vara ett steg före.

Varför ska man jobba på Derome?
Jag tycker Derome är en väldigt bra arbetsgivare. Det är ett väldigt bra företag att växa inom om man vill ta steg uppåt inom bolaget. 

Daniel Valtersson

Daniel är säljande chaufför i Göteborgs-området. När han började på Derome jobbade han som orderplockare på Bygg- och järnvaruhandeln på Hisingen i Göteborg. Daniel tycker att Derome är ett bra företag att växa och utvecklas inom.