Stora chanser till utveckling

Som transportplanerare ser Lina Svensson till att Deromes transporter sker snabbt, i rätt tid, till rätt plats och med rätt fordon.

Lina Svensson_04.jpg

Vad är det bästa med ditt jobb?
Den ena dagen är sällan den andra lik och det handlar ofta om att hitta snabba lösningar. Jag arbetar som teamleader för fjärr- och specialtransporter som bland annat planerar transporter och upplastningar för egna och externa transportörer.

Vilka utmaningar ser du i ditt arbete?
Man har mycket kontakt med olika människor, både via mail och telefon. Till stor del handlar det  om att bygga bra relationer. Man ska ha rätt åkare på rätt bilar och planera så att det blir kostnadseffektivt. Sedan händer det att en bil går sönder eller en chaufför bli sjuk – då gäller det att snabbt hitta en ny lösning, säger Lina och fortsätter:
Jag älskar att mitt jobb är så varierande och som person måste man gilla att vara lösningsorienterad.

Varför ska man jobba på Derome?
Det är en bra arbetsgivare och det finns stora chanser till vidareutveckling. Jag har fått möjlighet att gå ett Traineeprogram via Deromeakademin som har till syfte att man i framtiden ska kunna axla en mer ansvarsfylld roll inom företaget.

Lina Svensson

Lina arbetar som transportplanerare hos oss. Hon har gått ett traineeprogram inom vår interna utbildningsenhet Deromeakademin.