Vi satsar på ökad tillväxt

Vi lever för att förenkla kundens vardag, vi ska vara tillgängliga och enkla att samarbeta med. Det är därför vi expanderar stort, med fysiska butiker, men även med digitala tjänster.

Vi ska vara där kunden vill att vi ska vara, helt enkelt. Yrkeskunderna inom bygg och industri ska hitta allt de behöver hos oss, från byggmaterial och maskiner till förbrukningsmaterial och skyddsutrustning. Våra byggvaru- och industrivaruanläggningar finns i västra och södra Sverige och vi har offensiva expansionsplaner. Vi kommer att växa mer och satsar på ökad tillväxt, vi ser att kunderna verkligen uppskattar vårt helhetserbjudande. 
Bygg och industri är vårt största affärsområde i antal medarbetare och här finns en mängd olika yrken som exempelvis butikssäljare, platschef och innesäljare. Vi har kraftig tillväxt och gör stora återinvesteringar i koncernen, vilket gör att det ofta finns öppningar om du söker nya utmaningar inom vår handelsverksamhet.

Möt några av våra medarbetare

Lediga jobb

Vi säljer lösningar

Att arbeta med byggvaror i Derome är att hitta lösningar som utgår från kundens behov. Du kan jobba som specialist eller säljare med en mer allmän inriktning. 

Vi ska vårda våra relationer


Medarbetarna är vår viktigaste resurs. Så enkelt är det. Vår framgång bygger på tillgänglighet och i det ordet inkluderar jag personliga relationer.

För i en god relation, är vi tillgängliga. Vi finns där, oavsett den andres behov. Vi löser utmaningar, för att vi vet att det gör vardagen enklare för andra. Därför vill jag att våra medarbetare ska bry sig om andra och om varandra, vi ska vårda våra relationer. Det handlar även om att leverera rätt och utlovat, att ta sitt ansvar.

Det är den arbetsplatsen som vi skapar tillsammans, det är de förväntningarna vi har mot varandra. Låter det spännande? Välkommen till oss!

Johan_Winroth.png

Johan Winroth

VD Derome Bygg & Industri