”Det är alltid roligt att gå till jobbet”

Diana Larsson har mestadels manliga kollegor på sin avdelning och skulle gärna se att fler tjejer sökte sig till Derome:
- Fast jag tänker inte så mycket på om en kollega är kvinna eller man. Vi är ett jättegott gäng! Jag har aldrig varit på en arbetsplats med så många positiva och drivna människor, säger Diana som arbetar som Produktchef för Snickerier på Derome Byggvaror och Träteknik.

Diana sitter på kontoret i Derome och som Produktchef är hon leverantörsansvarig för snickerier - vilket innebär att hon arbetar mycket med avtal och prisbilder.

- Väldigt förenklat så arbetar jag med allt det synliga inne i ett hus - som dörrar, fönster, vitvaror, golv och andra snickerier. Min huvudsyssla är att ha kontakt med leverantörerna och sköta upphandlingar för olika varugrupper, berättar Diana.

Egenskaper som är viktiga i hennes dagliga arbete är envishet och noggrannhet.

- Det är ju en hel del siffror... Jag gillar excel!, säger hon.

Diana har länge varit den enda kvinnliga produktchefen  men hon har nyligen fått en ny kvinnlig medarbetare.

- Jättekul! Det känns som att alla här är väldigt positiva till att vi satsar på att bli fler tjejer. Jag tänker dock inte så mycket på vilket kön en kollega har. Vi är ett otroligt gott gäng och det är alltid roligt att gå till jobbet. Jag har aldrig varit på en arbetsplats med så många positiva och drivna  människor.

Diana har arbetat på Derome i snart fem år. Under denna tid har det hänt otroligt mycket.

- Det är så kul att jobba i ett expansivt företag! Det händer nya saker hela tiden och om man vill utvecklas och göra karriär inom olika områden i koncernen – så finns det stora möjligheter, avslutar Diana Larsson.

Namn: Diana Larsson
Född: 1977
Yrke: Produktchef Snickerier
Bor: Frillesås
Familj: Singel
Intressen: Träna, promenera och läsa böcker
Därför trivs jag på jobbet: För att det är oerhört varierande arbetsuppgifter och för att jag har så härliga kollegor!

diana_400x250.jpg