"Jag brinner för all form av försäljning"

Simon, som kommer från Kungsbacka, började på Derome Timber som trainee inom försäljning. Sedan en tid tillbaka arbetar
Simon med Derome Timbers interna kunder och har ansvar för att försäljningen är god samt att vi fortsätter att utveckla samarbetet internt.

Vad driver dig i ditt arbete?

Jag brinner för all form av försäljning och motiveras av att försöka förenkla kundens tillvaro. Märker jag att en kund är nöjd mår jag väldigt bra. Trots att jag, från början, inte alls är en lagspelare ser jag stor glädje i att få arbeta tillsammans med alla inspirerande och engagerade människor. Det gör att mitt eget driv eldas på något enormt!

Varför ska man jobba på Derome?

Det är en arbetsplats med mycket fart och fläkt, där goda arbetsinsatser belönas och där det alltid är högt i tak. Det är väldigt lätt att känna samhörighet med företaget. Kulturen som Derome har skapat är verkligen något i klass för sig! Det är en skön känsla i att ägarfamiljen är så närvarande i den dagliga verksamheten och det gör att jag anstränger mig extra.

Hur skulle du beskriva Derome?

De flesta känner till företaget och vet att vi är expansiva och vårt rykte är gott. Jag berättar om fördelarna med vår goda företagsanda, korta beslutsvägar samt att det är alltid är fritt fram att säga vad man tycker. Jag känner aldrig att det finns frågor jag inte kan lyfta inom Derome.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är att det ständigt finns nya möten, nya kunder och nya affärer som väntar runt hörnet. Det passar bra för en kroniskt rastlös människa som mig. Jag vet att jag har mycket kvar att lära och därför finns ingen tid att sitta still!

SimonN_400x260.jpg