När du blir en av oss...

Våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb och därför vill vi också ge dem det bästa.
Jobbar du i Derome får du bland annat detta: 

Glädje på jobbet

Vi bryr oss om varandra och har roligt tillsammans. Här får alla vara sig själva. Vi tror att glada medarbetare gör ett bättre jobb, därför satsar vi på våra anställda. Som en del av vårt vinstdelningssystem så har vi årliga trivselaktiviteter. Det kan vara allt från utlandsresor, kickoff-evenemang och fester. Vi firar, peppar och vi gillar att ha kul tillsammans.

Karriärmöjligheter

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och  uppmuntras. Deromeakademin arbetar för att säkra kompetensutvecklingen inom koncernen. Syftet är att säkerställa kvalitet, kompetens och utveckling för varje medarbetare. Vi erbjuder dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din yrkesroll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt.

Vara med och skapa en hållbar framtid

Miljömedvetenhet är ett av våra kärnvärden och det allra tydligaste inslaget i detta är att vi bygger med trä. Det mest naturliga byggmaterialet. Det är förnybart, ekologiskt och klimatsmart. För varje träd som tas ur skogen planterar vi flera nya. Vi arbetar målmedvetet för att våra produkter ska kunna återanvändas eller återvinnas med minsta möjliga resursanvändning. Vi bygger energieffektiva bostäder och jobbar alltid efter klimatanpassade logistiklösningar. 

Hållbart arbetsliv

Vi älskar att gå till jobbet, men vi älskar också tanken om att få vardagspusslet att gå ihop. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Hos oss får du en förmånlig föräldralön, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och massage till subventionerat pris.
 

 

IMG_6124.JPG

_MG_9272.JPG