Examensjobb

Deromegruppen växer så det knakar vilket gör att vårt behov av duktiga medarbetare ökar. Här kan du göra ditt exjobb med härliga kollegor i ett företag där det kan finnas chans till anställning efter exjobbet. Just nu har vi mentorer i Kungsbacka, Varberg och Skellefteå.

INTRESSEANMÄLAN EXJOBB

Vi ställer lite frågor till Yannik Puth som gjorde sitt examensarbete hos oss våren 2018.

foretag20180920_deromegruppen-72.jpg

Vem är Yannik?
Jag är en 23-årig kille, ursprungligen från Tyskland som precis har tagit examen inom internationell försäljning och marknadsföring på Linnéuniversitetet i Ljungby. Jag har bott i Sverige sedan 2011.

Vad handlade ditt ex-jobb om?
Det handlade om utformning av marknadsundersökningar och vilka metoder man använder för att söka och hitta relevant information om den marknaden man gör sin undersökning för.
Samtidigt hjälpte jag Derome med en marknadsundersökning för att förstå mer om den brittiska volymhusmarknaden och undersöka dess utveckling.

Vad var viktigt för dig när du valde ex-jobb?
Först och främst att hitta ett företag som kunde erbjuda ex-jobb inom mitt ämnesområde. Många i min klass hade svårigheter att hitta företag med intresse, så jag är väldigt glad att Derome kunde hitta något som passade mig. 

Hur har tiden på Derome varit?
Väldigt lärorik och kul! Framförallt tycker jag att kollegorna var hjälpsamma, intresserade och kunniga. Även frågor som inte var direkt kopplat till mitt ex-jobb utan som uppkom av intresse tog dom sig alltid tid att svara på. En sak till som gav mig en extra kick på vägen var att flera visade intresse för mitt ex-jobb och för analyserna jag gjorde. För mig var det en kul bekräftelse att få, känslan av att faktiskt få hjälpa till på riktigt.

Tack Yannik för ett väl utfört arbete. Ses vi kanske i framtiden?

Tack för möjligheten! Det hoppas jag att vi gör.

foretag20180920_deromegruppen-128.jpg