Sök praktikplats/LIA hos oss

Deromegruppen växer så det knakar vilket gör att vårt behov av duktiga medarbetare ökar. Här kan du göra ditt praktikjobb med härliga kollegor i ett företag där det kan finnas chans till anställning efter praktiken. LIA för hösten 2019 är full. Håll utkik här på hemsidan för uppdateringar om 2020.

SÖK PRAKTIKPLATS/LIA

Vi ställde några frågor till Camilla, som till vardags jobbar som arbetsmiljöingenjör hos oss. Jobbet fick hon efter sin praktik på Derome.

foretag20180921_derome_-43.jpg

Vem är du och vad har du studerat?
Jag heter Camilla Hjalmarsson och bor i Falkenberg. Jag har studerat till Arbetsmiljöingenjör i Göteborg, en yrkesutbildning på två år.

Vad var viktigt för dig när du valde praktikplats?
Jag hade som mål att göra min praktik på ett annat företag än min förra arbetsplats. Jag kände att det var världens möjlighet att få testa på något nytt och utmana sig själv. Jag kommer från industrin så jag ville kunna få möjligheten att använda min erfarenhet och kunskap fast på en annan arbetsplats inom ungefär samma bransch.

Hur var tiden på Derome?
Den var jättebra! Och lärorik. Jag kände mig väl omhändertagen och kände mig snabbt som en i gänget.

Vad gör du idag?
Idag arbetar kvar på Derome Timber som arbetsmiljöingenjör :) Jag blev anställd efter min praktikperiod. Det kändes väldigt bra!

foretag20180920_deromegruppen-63.jpg

foretag20180920_deromegruppen-101.jpg

foretag20181002_deromegruppen_-36.jpg