Utvecklas hos oss

Vi är ett företag som hela tiden vill utvecklas och som utmanar det som är. Vi vill prova nya vägar, som till exempel att vi deltar i innovativa forskningsprojekt, eller att vi utvecklar redan beprövade tekniker. Vi tror på utveckling och vi tror på medarbetarnas utveckling.

Inom Derome finns möjligheten att utvecklas om du vill. Vi har en bred verksamhet och förespråkar intern rörlighet och att våra medarbetare ska få möjligheten att utmanas ser vi som självklart. Vi är övertygade om att alla mår bra av växa, lära sig nya saker och anta nya utmaningar. Oavsett om det är att fördjupa kunskaperna inom sitt område, testa att jobba inom ett annat bolag inom koncernen eller bredda sig, genom till exempel ledarskap med personalansvar. 

Deromeakademin

Vi har en intern utbildningsdel, Deromeakademin, som arbetar med långsiktig och kontinuerlig kompetensutveckling. Bredden inom utbildningarna avspeglar sig i koncernens bredd, med olika branscher och yrkeskategorier. Deromeakademin erbjuder både enstaka kurser och hela program och kan antingen kopplas till dagliga arbetsuppgifter, men även till personlig utveckling. En del av utbildningarna sker i intern regi, medan vi i andra anlitar externa resurser för att få bästa möjliga resultat. 

Gillar du utveckling och utmaningar? Vill du samtidigt ha roligt på jobbet – då är du välkommen till oss!

Lediga jobb

Vi är i ständig rörelse

Vi strävar efter att vara i ständig rörelse, vilket betyder att vi hela tiden vill hitta nya vägar och vill utvecklas. Det gör vi tillsammans med medarbetarna, för att det är medarbetarna som driver vårt företag framåt.