2016-05-16

Derome säljstartar i strandnära Bunkeflostrand

Nu startar Derome försäljning av de strandnära radhusen i Bunkeflostrand strax söder om Limhamn och Malmö. Ett byggprojekt som redan rönt intresse för sitt underbara läge med närhet till havet och staden, tacksamma pendlingsmöjligheter och inte minst tillfället att köpa ett eget hus - i bostadsrättsform.

Kvarteret Strandängs Park bjuder på ett boende med bostadsrättsföreningens fördelar kombinerat med det egna boendets möjligheter. De 19 radhusen byggs i två våningar i ett modernt karaktäristiskt uttryck med skifferklätt asymmetriskt sadeltak. Entréfasaden är klädd i grafitgrå stående träpanel och de stora fönsterpartierna gör att husen tillsammans med sin öppna planlösning får ett generöst ljusinsläpp. 

Varje hus har en egen trädgårdsdel och uteplats, balkong med glasräcke och skyddande tak. Fem av radhusen har utöver två våningsplan även en penthousevåning med ytterligare en balkong. Härifrån kan man njuta av när kvällssolen går ner i Öresund.

Fakta om brf Strandängs Park
Brf Strandängs Park i Bunkeflostrand, 19 radhus om 116-140 kvm i bostadsrättsform. Radhusen är uppdelade i fyra längor bestående av 4-6 radhus. 14 radhus är på två plan (116 kvm) och 5 stycken är på tre plan (140 kvm).

Projektet byggstartar i höst och preliminär inflyttning är beräknad till sommaren 2017.

Läs mer om byggprojektet här.