2016-02-29

Husdröm blir verklighet i havsnära Borstahusen

Nu inleder Derome försäljning av 16 unika nybyggda villor med spännande arkitektur i skånska Borstahusen. Det anrika fiskeläget nordväst om Landskrona lyftes nyligen fram i SVT:s serie Husdrömmar och vann programledarnas hjärtan med sitt underbara läge vid havet och fantastiska utsikt över Ven.

När havsnära mark i Borstahusen omformades för att kunna erbjuda fler bostäder, så blev intresset enormt. Första etappen bostäder såldes snabbt och nu finns möjlighet att få flytta in i någon av de 16 nybyggda arkitektritade villorna som byggs av Derome Mark & Bostad.

Det unika läget ger möjlighet att leva med havet och följa årstidernas skiftningar från första parkett. Varje hus är unikt och har sitt ursprung i Borstahusens karaktäristiska, lågbyggda tegelhus samtidigt som de har en väl avvägd modern design. Allt för att följa området och bevara charmen med mysiga gränder och den pittoreska känsla som är så typisk för Borstahusen.

”Vi märkte tidigt att Borstahusen med sin genuina känsla och miljö lockar både hemvändare och de som sedan innan inte har någon anknytning till området och som lockas av det charmiga och kustnära Skåne”, berättar Pernilla Corsing, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling som företräder Deromes nybyggda villor i Borstahusen. ”Varje hus är unikt med tilltagna sällskapsytor och stora fönster som vetter utöver strandlandskapet. Dessutom har varje villa en insynsskyddad gård, en egen oas som ramas in av gårdshus, murar och grönska”.

Derome bygger i trä för en hållbar framtid och det gäller även villorna i Borstahusen. Husen är byggda med trästomme och energieffektivt klimatskal – väggar, tak, golv och fönster – som bidrar till en låg energiförbrukning. Det ger de bästa förutsättningarna för att bo och leva klimatsmart i ett modernt och samtidigt – för Borstahusen - karaktäristiskt hem.

Byggnation inleds under maj och inflyttning är planerad till början av 2017.