2017-06-16

Derome monterar första huset på Snöstorps Bygata

I Halmstad, utmed Växjövägen växer en modern version av by fram, området Snöstorps Bygata. Här kommer 36 moderna bostäder i form av parhus att byggas och det första är redan på plats. Derome Mark & Bostad bygger det nya området tillsammans med Trollängen Bostad AB och den första inflyttningen är planerad till årsskiftet.

- Det känns väldigt bra att vi har fått upp det första huset. Vi tror verkligen på det här området, det sticker ut. Här bor du i ett modernt hus med genuin bykänsla längs med en lugn gata på ena sidan av huset och på andra sidan har du din egen oas och trädgård, säger projektchef Anders Wennerström på Derome Mark & Bostad.

Parhusens utformning har hämtat sin inspiration från den halländska bebyggelsen med låga träbyggnader och röda tegeltak. Den varierande färgsättningen bidrar till en trevlig och småskalig bykänsla. Den första av tre etapper består av åtta parhus om 120 kvm.

Området ligger fyra kilometer från centrum och bara en cykeltur bort från Halmstads utbud av kultur, nöje och shopping. Samtidigt har de boende i området grönområden och böljande åkerlandskap runt knuten.

- I dagsläget är hälften av husen i första etappen sålda, men snart släpper vi fler hus, säger Anders Wennerström. Nästa etapp består av 12 parhus och dessa börjar vi sälja i augusti. Det kommer att vara samma hustyper som i första etappen, vilket känns bra med tanke på hur bra försäljningen där har gått.

--------------------------------------------                               

Kontaktperson

Anders Wennerström | Projektchef Derome Mark & Bostad
anders.wennerstrom@derome.se / 0340-66 65 96

Anders Jonsåker | Divisionschef Derome Mark & Bostad
anders.jonsaker@derome.se / 0340-66 64 77

Snöstorps Bygata, Halmstad

 

Länkar

 

Första-huset-i-Snöstorp,-Halmstad_400x250.jpg

Första huset på Sönstorps Bygata monteras här.