Press och media

Läs våra senaste nyheter om Deromes verksamheter.

För fullständig pressinfo med samtliga pressmeddelanden, pressbilder och presskontakter besök vårt pressrum.

Följ oss i sociala medier

Facebook.svgInsta.svgLi.svgYouTube.svg

Presskontakter

Senaste nytt

 • pressroom-list-image

  2021-04-30

  Förskolan Hoppet kammar hem internationellt arkitekturpris

  Hållbarhetsprofilerade förskolan Hoppet prisas med en bronsmedalj i Rethinking the Future Awards 2021 – Sustainable Project of the Year.

 • pressroom-list-image

  2021-04-28

  Derome öppnar säljkontor i Vänersborg

  Nu slår Derome upp dörrarna till sitt nya säljkontor i Vänersborg som erbjuder ett fullt sortiment av produkter till sina yrkeskunder. Produkterna levereras från anläggningen i Trollhättan. Planen är att på sikt etablera sig på orten med en fullsortimentsanläggning.

 • pressroom-list-image

  2021-04-14

  Derome är redo att Svanen-certifiera

  Derome tar ytterligare ett steg i hållbarhetsarbetet när familjeföretagets husproduktion blir certifierad enligt Svanen, Nordens största miljömärkning.

 • pressroom-list-image

  2021-04-13

  Derome öppnar serviceverkstad

  Derome fortsätter satsa på tjänster som stärker helhetserbjudandet och effektiviserar arbetet för yrkeskunderna, nu startar företaget serviceverkstad i Mölndal och fler satsningar är att vänta.

 • pressroom-list-image

  2021-04-12

  Derome tog plats i riksdagswebbinarium

  Deromes förslag är att bygga 100 nya trädgårdsstäder de kommande 10 åren. Det skulle ge Sverige mellan 20 000 – 30 000 bostäder per år och är mer klimateffektivt än att förtäta redan trånga städer, säger Peter Mossbrant, VD på Derome Hus.

 • pressroom-list-image

  2021-04-07

  Derome kan vinna titeln årets bostadsutvecklare

  Tävlingen Guldhemmet arrangeras av Hemnet och hyllar framstående insatser inom fastighetsmäklar- och bostadsutvecklarbranschen. Nu står det klart att Derome är en av tre finalister i kategorin årets bostadsutvecklare.