Snart lanserar vi vår nya skogsportal

2020-11-19 

För att du som samarbetar med oss på Derome ska få ännu bättre kontroll över din skog och de åtgärder som är planerade lanserar vi snart vår skogsportal. Det är en digital plats där all information om dina skogsfastigheter finns samlad.

Tydligare dialog och ökad insyn

Via portalen kan du snabbt och säkert få tillgång till allt som du kommit överens om tillsammans med din lokala virkesinköpare.

Du kommer bland annat få tillgång till:

  • pågående och avslutade kontrakt
  • viktiga dokument
  • din digitala skogsbruksplan

 - Vår förhoppning är att våra markägare ska känna att de får en ökad insyn och att tekniken kommer att bli en tillgång i dialogen mellan markägare och inköpare, berättar Linus Jonsson, verksamhetsutvecklare på Derome Skog, som har varit med och tagit fram den nya digitala lösningen.

Lansering efter årsskiftet

I början av nästa år lanseras skogsportalen på bred front, men redan inom kort kommer ett antal testanvändare få möjlighet att börja använda de nya funktionerna och utvärdera tjänsten.

- Det är viktigt för oss att få in åsikter för att kunna göra vår portal så användarvänlig och tydlig som möjligt, avslutar Linus. Vi ser verkligen fram emot att lansera vår nya tjänst.

Kontakta din virkesinköpare

Vill du medverka som testanvändare?

Kontakta Linus via e-post: linus.jonsson@derome.se eller ring på 0320-181 31.