Proffsnyheter

 • news-list-image

  2020-11-03

  Vi öppnar en ny bygghandel i Trelleborg

  Den 16 november slår vi upp portarna till vår nya anläggning i Trelleborg. Med detta stärker vi vårt erbjudande i Skåne, kortar avståndet och gör det ännu enklare att handla hos oss.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-11-02

  Nytt i sortimentet - plagg i bambu till vinterns hantverksjobb

  Bambu är ett klädmaterial på frammarsch. Förutom att bjuda på hög komfort och svårslagen följsamhet kräver det liten mängd vatten vid produktion, är snabbväxande och förnybart. Nu erbjuder vi en uppsättning underställ, t-shirts och strumpor från LifeWear, perfekt till vinterns utejobb.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-09-01

  Aktuella fönsterkampanjer

  Höstkampanjer på fönster och dörrar. Extra bra erbjudanden från Nordan, Traryd och Westcoast Windows.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-08-17

  Dewalt Yellow Demon besöker Derome

  Vi välkomnar DEWALT och deras gula Yellow Demon-lastbil till tio av våra anläggningar. Kom och träffa representanter från DEWALT, testa deras senaste utbud av batteridrivna verktyg och ta del av fina erbjudanden. Säkerheten är prioriterad och eventet kommer genomföras tryggt och säkert för alla besökare.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-07-01

  Infästningsprodukter från Holz Technic

  Ett nytt samarbete med Ergofast möjliggör att vi nu kan erbjuda Holz Technic via vår bygg- och industrihandel och även direkt på byggarbetsplatsen.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-06-23

  Har du tröttnat på att gräva för plintar?

  Att använda markskruv istället för betongplintar är ett bra alternativ om du är på jakt efter en smidig lösning där du slipper torktider och snabbt kan färdigställa en altangrund på endast en dag. Vi erbjuder möjligheten att hyra Stavrex markskruvsmaskin om du köper skruvarna via oss.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-06-17

  Festool TKS80 minskar risken för allvarliga skärskador

  Visste du att det bland byggnadsträarbetare varje år inträffar över 630 olyckor inom maskiner, verktyg och skärskador som är så pass allvarliga att de anmäls till försäkringsbolag? Nya Festool TKS80 vill råda bot på detta genom att dra nytta av sawstop-tekniken som minskar risken för allvarliga sågskador.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-06-07

  Vi flyttar till ny adress i Lund

  Större butik, bredare sortiment och fler järnvaror. Nu flyttar vi till Porfyrvägen 12, där du hittar oss från 31 augusti.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-06-02

  Vi backar förslag om höjd ROT

  ”Vi från Byggmaterialhandlarna anser att ROT är den mest effektiva åtgärden att genomföra för att mildra effekterna av lågkonjunkturen i byggsektorn…”

  Läs mer