Kickstarta året med nya verktyg

2021-02-01 

2020 var ett speciellt år för oss alla. Nu startar vi 2021 med nya tag och nya utmaningar. Därför passar det perfekt att också uppdatera verktygslådan med lite nya verktyg från Makita och Bosch.

Get the job done med elverktyg från Makita

Makita är en japansk maskintillverkare som arbetar med att utveckla maskiner som gör jobbet roligt och enkelt. Deras produkter riktar sig till Bygg & industri. I vårt sortiment hittar du elverktyg, tillbehör och övriga maskiner som gör jobbet lite roligare.Produkter_feb5.jpg

Makitas verktyg används av professionella användare såsom snickare och byggnadsarbetare världen över och är en personlig favorit hos många användare. Då kraven på elverktyg ökar från användaren är Makita snabba med att ta efter deras önskemål och komma med fler innovativa lösningar och produkter ut till sina användare. De strävar ständigt att minska mängden byggdamm och buller som genereras vid användning av elverktyg för att skapa en bättre upplevelse, mer ergonomiska verktyg och en mindre miljöpåverkan. Maktias mål är att skapa världens bästa motorer i deras elverktyg då deras filosofi säger att motorn är hjärtat i alla elverktyg.

 

Handla för 2500kr & få 250 kr tillbaka när du köper elverktyg BoschCashback4e2e5d6817e62d6566d0afa1ff0ad616b33081ddcdd741b70aa60742b4b7064f5.jpgfrån Bosch    

Bosch är ett ett globalt företag med flera varumärken och produkter inom hem & hushåll, industri & bransch och mobilitet.

 

Just nu finns chansen att få en cash back på ditt inköp av bosch maskiner om du registrerar ditt kvitto hos Bosch och skriver en recension om produkten.

Batteri på köpet!

*Gäller alla Bosch Professionella Power Tools 18V, 12V och utvalda mätverktyg inköpta mellan 1/2-30/4 2021.   Läs mer 

Logga in i webbshop

Välkommen till någon av våra butiker eller logga in i vår webbshop för att handla verktyg till 2021

 

Hitta innovativa verktyg i webbshopen och i våra butiker från: 

 

makita_logo3.png

 

 bosch_en_lv_rgb_165px.png

 

 

Var rädd om dig själv! 

Vi finns tillgängliga som vanligt på våra anläggningar, men vi finns även på plats digitalt. Kontakta oss gärna, så hittar vi tillsammans lösningar som får det att rulla.

Beige bubbla.png