Kompetens och framåtanda i Gislaved

0001-01-01 

För en tid sedan fick Emil P i Gislaved, en ny grön kostym och blev en del av Derome-familjen. Här bygger vi nu långsiktigt för att ge bästa möjliga service och utbud för regionens industrikunder.

Full fart framåt

I Gislaved satsar vi på industri- och järnvarukunder, genom att anställa nya medarbetare och utöka sortimentet av förnödenheter och indirekt material. Mer konkret innebär detta att våra industrikunder i Gislaved, har tillgång till ett brett sortiment av fysiska "hyllvaror" och fler än 1,5 miljoner beställningsbara produkter inom kategorin. 

En vässad logistik

Att bli en del av Derome, innebär också andra fördelar som kunderna kan dra nytta av. Alla leveranser inom regionen sker med egna turbilar och vi kan ta fram kundanpassade logistik- och lagerlösningar som förbättrar och förenklar vardagen. Dessutom kan vi hjälpa till med de viktigaste utbildningarna för arbetsplatser inom bygg- och industri. Vi kan ofta hålla utbildningen nära dig och till ett bra pris. Att vara en del av fler än 40 lokala bygg- och industrihandelsbutiker i fem regioner ger bra möjligheter till samordning på flera olika plan. 

En stark laguppställning

Teamet i Gislaved har stor kompetens sedan åren med Emil P och kan erbjuda spetskompetens inom bland annat pneumatik och svets. Nu toppas laget genom att anställa fler medarbetare där senaste stjärnskottet heter Christian Bjelke.
 
 

Kontakta oss

I Gislaved är vi en komplett järn- och industrihandel med stort sortiment och bred kompetens. Vill du veta mer om hur vi kan förenkla och effektivisera din vardag? Kontakta oss redan idag!   

Peter Rosendahl, tel 0371-22 23 72
Lars Bäck, tel 0371-22 22 25
Christian Bjelke, tel 0371-806 12
Mats Johansson, tel 0371-806 11
Bo Ingvarsson, tel 0371-806 16
Gerth Ragnarsson, tel 0371-806 15