En enklare vardag med oss

Ett brett sortiment, utvecklad logistik och förståelse för din verksamhet - det får du med Derome. Vi vill utmana det som är, för att förenkla din vardag. Därför ställer vi frågan: Hur kan vi göra det här bättre tillsammans? I nära samarbete hittar vi lösningar som skapar värde för dig, dina kunder och framtiden.

 

Kunskap

Vi vill förenkla vardagen för dig. Hos oss får du hjälp av specialister inom en mängd olika områden. Med all kunskap under samma tak hjälper vi dig till den bästa lösningen. Har du en kundansvarig säljare sköter oftast samma person kommunikationen, men du är självklart välkommen att höra av dig direkt till våra specialister.

Service

Du ska alltid få den hjälp du behöver. Att vi enbart vänder oss till företagskunder gör att vi kan fokusera extra på dina behov. Långsiktiga relationer där vi lär känna varandra bra ger oss möjlighet att ge den service som du förväntar dig. Det innebär att du alltid ska kunna nå oss snabbt via telefon, butik eller webb.   

Logistik 

En väl fungerande logistik är en nyckel i varje projekt och produktion. Onödig väntan, förflyttning och lagerhållning av material är stora resurstjuvar. Vi har ett eget grönt åkeri med en varierad vagnpark som passar olika typer av transporter. Det gör att vi kan erbjuda dig flexibilitet och en hög leveranssäkerhet. 

Tillgänglighet 

Ett projekt eller produktion som står still är kostsamt. Därför är vårt mål att alltid finnas till hands lokalt där din verksamhet finns, både fysiskt och digitalt. Du har aldrig längre än 20 minuter till din närmaste anläggning, från norska gränsen och hela vägen runt kusten till Blekinge. Via webshopen och vår proffsapp har du tillgång till hela vårt sortiment – dygnet runt.