Derome startar fullskalig maskinuthyrning

Vilken är nästa utmaning? I sann Derome anda, fast beslutna om att skapa en Maskinuthyrning som genom entreprenörskap, framåtanda och nytänkande skall utmana rådande branschnormer har vi nu gjort vår första bodetablering.

Tre månader efter nyheten om att Derome startar maskinuthyrning har vi satt upp våra första bodar. De fungerar som tillfälliga kontor för handelsverksamheten på Tagenevägen 11.

Under dessa tre månader har vi säkerställt och rekryterat ännu mer spetskompetens då vår övertygelse är att medarbetarna gör skillnaden i en kompetensgrundad bransch.

Vi har säkerställt ihop med våra partners att vår maskinpark innehåller det senaste på marknaden och i dialog med våra kunder de rätta maskinerna. För maskinerna har egentligen aldrig varit våra, utan de finns till för våra kunder.

Och mest av allt ägnar vi oss åt att bygga en personlig, nära och enkel verksamhet. Det tar tid att göra något som blivit svårt enkelt igen, men vi har bestämt oss för att lyckas.

Snart är vi redo att ta emot våra kunder på Tagenevägen och håll ögonen öppna för kanske dyker vi upp på ytterligare någon plats….

Har du redan nu frågor?

Isak_Gillgren_webb.jpg

Vänligen kontakta Isak Gillgren, tel 0706-30 02 23, isak.gillgren@derome.se
 

Hitta närmaste anläggning

>>Vi tror på att den bästa maskinuthyrningen skapas ihop med våra kunder och övriga partners. Vi börjar med ett handslag och ska sedan förtjäna ett förtroende<<