VI UTMANAR DET SOM ÄR

Följ vårt nyhetsbrev

Vill du vara med?

Vi vill förenkla och förbättra och tror på att göra det tillsammans, att växa med varandra. Skapa lösningar som möter dina behov idag. Och som håller för framtiden.

Vi utvecklas tillsammans med vår omvärld, våra kunder och medarbetare. Att vara i ständig rörelse är spännande, roligt och helt nödvändigt. Därför prövar vi nya vägar, utvecklar nya affärsområden och driver innovationsprojekt för en hållbar framtid. Vi gör det hela tiden med kundens behov i fokus, när vi tar helhetsansvar eller är en del av ett större sammanhang. Oavsett vad, ska vi vara enkla att samarbeta med. För allt vi gör, gör vi tillsammans med andra. Vill du vara med?

Följ oss i sociala medier

Facebook.svgInsta.svgLi.svgYouTube.svg

Magnus_Andersson.png

Magnus Andersson, VD/Koncernchef

Väntar du på svar från oss?
Tekniska problem nu löst

Nyheter

 • pressroom-list-image

  2020-06-25 07:01 Bostadsutveckling, Bygg & Industri, Skog & Trä, 2020

  Derome köper innovativ marknadsledare

  Derome förvärvar Svensk Bygglogistik. Det innebär att företagen kan utvecklas ytterligare och erbjuda marknaden ett mer heltäckande tjänsteerbjudande.

 • pressroom-list-image

  2020-05-28 11:00 Bygg & Industri, 2020

  Derome köper Kjells Arbetskläder & Verktyg i Göteborg

  Det Halländska familjeföretaget fortsätter sin satsning i Göteborg, när Derome nu köper Kjells Arbetskläder & Verktyg. Förvärvet ingår i Deromes offensiva expansionsplaner och satsning mot industrimarknaden. Sedan tidigare finns Derome i Göteborgs samtliga väderstreck.