DEREKO

Låt oss presentera Dereko – ett varumärke från Derome

Nu stärker vi helhetserbjudandet för dig som kund, med ett reko sortiment av reko produkter med hög kvalitet.

Med reko-produkter som signum fokuserar vi på produkter som förenklar din vardag– inte vilka produkter som helst platsar i våra hyllor.

 

Reko produkter, helt enkelt


Vi vill göra det enkelt för våra kunder och erbjuda ett exklusivt sortiment som ger ett långsiktigt förtroende. Vårt handslag garanterar en schysst produkt med hög kvalitet.

 

Produkter som förenklar din vardag


Vi utmanar det som är och vill ständigt hitta nya sätt att skapa värde för dig som kund. Med exklusiva märkesvaror kan vi erbjuda produkter som ger oss ytterligare möjlighet att stärka och expandera vår verksamhet och möta era behov.

 

Ger ökad nytta till dig som kund


Vi utgår från kundernas behov. Vi stärker helhetserbjudandet och ger våra kunder och samarbetspartners fler valmöjligheter. Reko produkter, helt enkelt.


Dereko_logo_brown.png

Förenkla din vardag med Dereko

I vårt sortiment hittar du en mängd olika produkter från Dereko. Du hittar allt från arbetsbelysning, sopsäck, presenning, trallskruv, träskruv, rollers, rollerbygel, wipes, spännband, element, värmefläktar, buntband och mycket mer. 

När du handlar produkter från Dereko kan du försäkra dig om att du använder dig av produkter framkallade med omsorg för att förenkla proffsens vardag. 

 

 

Dereko_logo_brown_Dcircle.png