Tjänster som får din skog att växa

Vill du ha hjälp att värdera din skog och maximera avkastningen för framtiden? Vi är ett fullserviceföretag som hjälper dig med allt som rör din skog - från rådgivning till plantering, röjning, gallring och slutavverkning.

För dig som äger en skogsfastighet i västra Sverige kan vi erbjuda dig personlig service och ett långsiktigt samarbete. Med kunniga virkesinköpare och skogsmaskinentreprenörer kan du känna dig trygg med att skogsskötseln sköts professionellt på din fastighet. Här kan du läsa mer om de skogstjänster vi erbjuder.

Logga in i Skogskollen

När du anlitar oss på Derome Skog får du:

 • Personlig kontakt hela vägen
 • Service och rådgivning
 • Ett tryggt skogsägande
 • Konkurrenskraftiga priser

Ta kontakt med din virkesinköpare

Att samarbeta med oss ska vara enkelt och tryggt, det märker du i handslaget. Din virkesinköpare är din naturliga samtalspartner när det kommer till din skog. För våra virkesinköpare betyder relationen med dig som skogsägare allt. Tillsammans gör vi mer av din skog. 

Hur mycket betalt får jag för min skog?

Funderar du på att sälja skog? Hur mycket kostar gallring? Hur mycket får jag för mitt virke och timmer? Våra virkesinköpare svarar gärna på dina frågor.

Koll på skogen med Skogskollen

I vår digitala portal Skogskollen finns alla dina ärenden samlade för en bra överblick. Du sparar värdefull tid och får ökad insyn och kontroll över ditt skogsägande. 

Nyheter

 • news-list-image

  2023-09-22

  Certifierat åtagande för världens skogar

  Efterfrågan på certifierat virke ökar, både till pappersmassa, trävaror och byggprojekt. Det gäller såväl på den svenska som globala marknaden. Att välja certifierade produkter är ett enkelt sätt för konsumenter att vara med och bidra till ett hållbart brukande av världens skogar.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-08-31

  Värdefullt bollplank med hjärtat i skogen

  Äger du skog? Då är du säkert väl bekant med alla de utmaningar som ett skogsinnehav innebär. Höststormar, snö, torka, översvämningar och skadeinsekter för att räkna upp några.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-08-28

  Det här är Derome Skog – en del av vår kedja!

  Skog och trä. Visst är det fascinerande att något som funnits så nära i urminnes tider idag betraktas som ett framtidsmaterial? För oss på Derome har trä och relationer varit de viktigaste råvarorna redan sedan starten 1946. Och med mångårig kunskap och kärlek till råvaran kan vi förädla den hela vägen till färdiga hus. Men det börjar i skogen.

  Läs mer