Tjänster som får din skog att växa

Vill du ha hjälp att värdera din skog och maximera avkastningen för framtiden? Vi är ett fullserviceföretag som hjälper dig med allt som rör din skog - från rådgivning till plantering, röjning, gallring och slutavverkning.

För dig som äger en skogsfastighet i västra Sverige kan vi erbjuda dig personlig service och ett långsiktigt samarbete. Med kunniga virkesinköpare och skogsmaskinentreprenörer kan du känna dig trygg med att skogsskötseln sköts professionellt på din fastighet. Här kan du läsa mer om de skogstjänster vi erbjuder.

Logga in i Skogskollen

När du anlitar oss på Derome Skog får du:

 • Personlig kontakt hela vägen
 • Service och rådgivning
 • Ett tryggt skogsägande
 • Konkurrenskraftiga priser

Ta kontakt med din virkesinköpare

Att samarbeta med oss ska vara enkelt och tryggt, det märker du i handslaget. Din virkesinköpare är din naturliga samtalspartner när det kommer till din skog. För våra virkesinköpare betyder relationen med dig som skogsägare allt. Tillsammans gör vi mer av din skog. 

Hur mycket betalt får jag för min skog?

Funderar du på att sälja skog? Hur mycket kostar gallring? Hur mycket får jag för mitt virke och timmer? Våra virkesinköpare svarar gärna på dina frågor.

Koll på skogen med Skogskollen

I vår digitala portal Skogskollen finns alla dina ärenden samlade för en bra överblick. Du sparar värdefull tid och får ökad insyn och kontroll över ditt skogsägande. 

Nyheter

 • news-list-image

  2023-01-30

  Linda Andersson ny vd på Derome Timber

  Linda Andersson är ny vd för Derome Timber. Hon tillträder i ett läge med vikande marknad och konstaterar att ”det gäller för oss att verkligen nyttja det som är våra styrkor”.

  Läs mer
 • news-list-image

  2022-11-11

  Vi gör mer av din skog

  I över 75 år har trä och relationer varit viktiga råvaror för oss. Och det kommer de fortsätta att vara.

  Läs mer
 • news-list-image

  2022-10-18

  Besök oss på Elmia Lantbruksmässa 19-21 oktober

  Mellan den 19 och 21 oktober ställer vi ut på Elmia Lantbruksmässa i Jönköping. Denna gång samlar vi en stor bredd kompetens med flera av våra bolag under samma takstolar. På plats hittar du Derome Träteknik, Derome skog och Derome Bygg & Industri. 

  Läs mer