Vi gör mer av din skog

Vill du ha hjälp med att maximera avkastningen från din skog? Har du en skogsfastighet i västra Sverige och söker ett långsiktigt samarbete och en personlig rådgivare?

Derome är ett fullserviceföretag som hjälper dig med allt som rör din skog - från rådgivning till plantering, röjning, gallring och slutavverkning. Personlig service, duktiga medarbetare och kunniga skogsmaskinentreprenörer innebär att du som skogsägare tryggt kan låta oss hjälpa dig med skogsskötseln på din fastighet. Här kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder.  

Hitta din inköpare

Hur kan vi hjälpa dig?

Våra virkesinköpare svarar gärna på frågor om din skog. Se vem som är verksam i just ditt område.  

Nyheter

 • news-list-image

  2021-04-13

  Välkommen på digital skogskväll!

  Den 14 april kl 19.00 kommer vi på Derome att medverka på en digital skogsägarkväll anordnad av Virkesbörsen och Varbergs Sparbank.

  Läs mer
 • news-list-image

  2021-03-19

  Nu öppnar vi kontor i Ulricehamn

  Till sommaren kommer vi att få tillgång till det som ska bli Derome Skogs nya inköpskontor i centrala Ulricehamn. Men redan från och med mars finns vi på plats i tillfälliga lokaler.

  Läs mer
 • news-list-image

  2020-11-19

  Snart lanserar vi vår nya skogsportal

  För att du som samarbetar med oss på Derome ska få ännu bättre kontroll över din skog och de åtgärder som är planerade lanserar vi snart vår skogsportal. Det är en digital plats där all information om dina skogsfastigheter finns samlad.

  Läs mer