Förenkla din dag med digitala lösningar

Det skall vara enkelt att handla bygg & industrivaror för dig som är proffs. Tillsammans med vår helhetslösning med både webbshop, en proffsapp och möjligheten att skräddarsy din egna klädshop ger vi våra proffskunder en digital plattform som förenklar köpresan.

Webbshop - Handla när och var du vill - Logga in i webbshop

För att kunna handla i webbshopen behöver du vara proffskund hos Derome. Är du redan proffskund idag och vill öppna ett webbshopskonto? Ansök här

Inte proffskund idag?  Bli kund hos Derome

 

Proffsappen för proffshantverkare

Appen ger dig en bra överblick på ditt företag, dina projekt och dina mål. Genom att samla allt administrativt på en och samma plats ökar du lönsamheten för dina byggprojekt och ger dig tydligare mål. 

 

Klädshop - Profilering, Kostnadskontroll & enhetligklädsel

Låt din personal handla sina arbetskläder i vår klädshop med ett sortiment som du valt ut. Varje anställd har sin egna budget och får hantera sina inköp av kläder själv. Detta gör att du får mer kontroll och översikt på din ekonomi och får en överblick på företagets förbrukning av arbetskläder.  Det är enkelt , smidigt och kostnadseffektivt.   

 

Behöver du hjälp?

Har du problem med att logga in? Eller har du någon fråga om webbshopen? 

Vi finns här för att hjälpa dig alla vardagar mellan 8-16

Beige bubbla.png

Telefonnummer: 010-1842460  
E-post - Kontakta Kundtjänst

Boka en demo med mig om du vill veta mer om våra digitala lösningar

All viktig information i fickan med proffsappen 

Kunduppgifter, dokument, arbetsmoment, kontaktuppgifter eller övriga kommentarer visas enkelt via appen på telefon eller surfplatta. Du har även möjlighet att klarmarkera arbetsmoment, skriva kommentarer samt ladda upp före- och efterbilder för att dokumentera ett professionellt arbete.PUFF proffsapp.png