Sortiment

13.png20.png34.png38.png49.png2.png40.png52.png25.png17.png22.png55.png10.png8.png4.png29.png 

Derome tipsar!

Derome står bakom varumärket Dereko.
Låt oss presentera Dereko – ett varumärke från Derome nu stärker vi helhetserbjudandet för dig som kund, med ett reko sortiment av reko produkter med hög kvalitet. Med reko-produkter som signum fokuserar vi på produkter som förenklar din vardag– inte vilka produkter som helst platsar i våra hyllor.
Produktbild
Produktbild

Proffsnytt - vårt digitala proffsblad

 • news-list-image

  2024-05-21

  För ett komplett takbyte

  Ett tak ska skydda en byggnad i flera år framöver och i Sverige har vi använt råspont som underlagstak i årtionden. Med råspontluckor från Derome i kombination med annat tätskikt får du ett stabilare och komplett takbyte till dina byggprojekt samt säkrare klimatskydd än de flesta andra alternativ. 

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-04-17

  Vi har trallvirket för vårens byggprojekt

  Börjar det ramla in förfrågningar om trallprojekt? Hos Derome hittar du högkvalitativt trallvirke som ger trallen en lång hållbarhet.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-04-17

  Har du tröttnat på att gräva för plintar? Stavrex markskruvmaskin underlättar!

  Att använda markskruv istället för betongplintar är ett bra alternativ om du är på jakt efter en smidig lösning där du slipper torktider och snabbt kan färdigställa en altangrund på endast en dag. Vi erbjuder möjligheten att hyra Stavrex markskruvsmaskin om du köper skruvarna via oss.

  Läs mer