Allt annat än din vanliga bygghandel
En lagom passionerad industrihandel

Kampanj - arbetsbelysning

Derome står bakom varumärket Dereko.
Låt oss presentera Dereko – ett varumärke från Derome nu stärker vi helhetserbjudandet för dig som kund, med ett reko sortiment av reko produkter med hög kvalitet. Med reko-produkter som signum fokuserar vi på produkter som förenklar din vardag– inte vilka produkter som helst platsar i våra hyllor.

Proffsnytt - vårt digitala proffsblad

 • news-list-image

  2023-09-29

  Kläder för alla väder – håll dig torr och varm i höst

  Klä dig lager på lager med arbetskläder från EXELAR. Inte en dag är den andra lik under höstens omväxlande månader. På morgon och kväll är det mörkt och kyligt och då är det viktigt att synas ordentligt på arbetsplatsen. Se också till att du håller dig torr och bekväm under hela dagen.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-06-09

  DeWALT® och Stanley® glasfibersläggor

  Stanley Black & Decker har identifierat faran för att huvudet på de släggor som listas nedan kan lossna i förtid och avskiljas oväntat, vilket utgör en risk för slag mot användaren.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-05-15

  Ta dig till säkrare höjder med stabila stegar

  Stege är ett vanligt inslag på byggarbetsplatsen. Den är nödvändig och praktiskt för att komma åt att jobba på högre höjder. Det är viktigt att köpa en bra stege och ännu viktigare är att du använder den på ett säkert sätt för att förebygga olyckor.

  Läs mer