Derome står bakom varumärket Dereko.
Låt oss presentera Dereko – ett varumärke från Derome nu stärker vi helhetserbjudandet för dig som kund, med ett reko sortiment av reko produkter med hög kvalitet. Med reko-produkter som signum fokuserar vi på produkter som förenklar din vardag– inte vilka produkter som helst platsar i våra hyllor.
Produktbild
Produktbild
Dereko

TRALLSKRUV DEREKO C4

Finns i fler varianter 

Trallskruv med vass spets och gängor anpassade för förankring i trä. Lämplig vid montage av trall, altaner, staket m.m.

Din digitala verktygslåda

Vi vill underlätta och göra din arbetsvardag lättare. Välj bland tusentals järn- och byggvaror online i vår e-handel och få dem levererade direkt till din arbetsplats eller hämta dem färdigpackade i din närmsta Derome bygghandel.

fakturahistorikknapp.pngFakturahistoriken ger dig en tydlig överblick på betalda, obetalda & delbetalda fakturor. Du kan enkelt filtrera på de fakturor du vill se. Behöver du skriva ut en faktura kan du ladda ner den som en pdf och skriva ut. 

 

orderhistiorikfdfd.pngOrderhistoriken ger dig en bra översikt på den status din order har. Filtrera på projektID för att följa upp orderflödet under projektets gång eller se vad kollegor handlat för till andra projekt med rollen "administratör"

 

inköpslistorknapp.pngVill du handla smidigt & enkelt kan du skapa inköpslistor på de produkter du handlar ofta. Vet du med dig att vissa saker alltid handlas i olika stadier i ett projekt kan det vara smidigt och enkelt att förenkla vardagen med. 

 

Som kund med e-handelskonto har du tillgång till flera smarta funktioner under Mina sidor. En väldig populär och uppskattad funktion är att du har full tillgång till din order- och faktura historik både från ordrar beställda i butik och online. Du nu kan exportera en sparad inköpslista till en Excel-fil under ”Mina sidor”. Du kan även importera en Excel-fil med artiklar till en inköpslista. 

minasidorkontor.png

I vår digitala verktygslåda hittar ni även Proffsappen och klädshopen, smarta lösningar som hjälper dig att spara både tid och pengar. 

Även ifall du väljer att handla dina byggvaror online så är du alltid välkommen förbi våra byggvaruhus för en kopp kaffe, rådgivning och snack med våra härliga säljare.