Populärt just nu

Derome står bakom varumärket Dereko.
Låt oss presentera Dereko – ett varumärke från Derome nu stärker vi helhetserbjudandet för dig som kund, med ett reko sortiment av reko produkter med hög kvalitet. Med reko-produkter som signum fokuserar vi på produkter som förenklar din vardag– inte vilka produkter som helst platsar i våra hyllor.

Proffsnytt - vårt digitala proffsblad

 • news-list-image

  2023-11-23

  Nyhet i vårt sortiment – Vi välkomnar DANA LIM till våra kunder

  Sedan 1929 har Dana Lim tillverkat av lim, spackel och fogmassa för hela norden. På huvudkontoret i danska staden Köge utvecklar och framställer Dana Lim kvalitetslösningar med fokus på kundens behov. De anpassar löpande sitt omfattande produktprogram efter marknaden – och vägen från tanke till handling är alltid kort.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-11-14

  Varma vinterkläder för proffsbyggare

  Vintern är här och med det kalla och mörka arbetsdagar. Med Exelars vinterpaket för proffsbyggare jobbar du smidigt i ditt byggprojekt med kläder som håller värmen och ger rätt skydd under hela arbetspasset.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-09-06

  DEREKO nyheter för El & Belysning

  Stilrena nyheter från Dereko som hjälper dig med el & belysning på arbetsplatsen. Nu kan du multitaska med kabelvindor, grenuttag och en snygg limited edition arbetslampa under din arbetsdag.

  Läs mer