Sortiment

13.png20.png34.png38.png49.png2.png40.png52.png25.png17.png22.png55.png10.png8.png4.png29.png 

Populärt just nu!

Derome står bakom varumärket Dereko.
Låt oss presentera Dereko – ett varumärke från Derome nu stärker vi helhetserbjudandet för dig som kund, med ett reko sortiment av reko produkter med hög kvalitet. Med reko-produkter som signum fokuserar vi på produkter som förenklar din vardag– inte vilka produkter som helst platsar i våra hyllor.
Produktbild
Produktbild

Proffsnytt - vårt digitala proffsblad

 • news-list-image

  2024-02-13

  Gips och byggskivor för dina byggprojekt

  Vilka typer av projekt ska du bygga och vilka krav ställer det på materialet du som företagare väljer? Vårt breda sortiment av gipsskivor är nyckeln till smidiga och lyckade inomhusprojekt. Oavsett om du fokuserar på nybyggnation, renovering eller ombyggnad, har vi lösningarna som passar perfekt för dina behov och din budget. Det är både billigt och enkelt att hantera gips, materialet väger inte så mycket och du kan enkelt dela gipset för mindre ytor. Här är allt du behöver veta när du ska gå till inköp av gipsskivor till nästa projekt.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-02-12

  Välj rätt fallskyddsutrustning

  Alla vill vi arbeta på en säker arbetsplats där risken för olyckor är låg och säkerheten är hög. Ta det säkra före det osäkra och använd rätt fallskyddsutrustning vid arbete på höjd.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-11-14

  Varma vinterkläder för proffsbyggare

  Vintern är här och med det kalla och mörka arbetsdagar. Med Exelars vinterpaket för proffsbyggare jobbar du smidigt i ditt byggprojekt med kläder som håller värmen och ger rätt skydd under hela arbetspasset.

  Läs mer