Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna

Småhus eller flervåningshus? Vi erbjuder många möjligheter när du vill exploatera mark och bygga bostäder. Alltid i förnybart trä, en råvara vi utvecklar från skog till färdigt hus.

Vår andra råvara är handslaget - det enkla och raka samarbetet. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna när du ger människor en plats att kalla hemma.

Vår erfarenhet samt vår verksamhet inom kedjan från skog till färdigt hus ger oss en stabil plattform att stå på. Samtidigt som våra produkter och medarbetare erbjuder flexibilitet för att göra varje bostadsprojekt unikt. Vår strävan är att du ska uppleva kontakten med oss som personlig och enkel, med snabb återkoppling och korta beslutsvägar.

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan bygga bostäder och utveckla hållbara och levande bostadsområden.

Kontakta våra säljare

Med oss vid rodret får du en partner som:

 • Producerar hållbara bostäder i trä i egna fabriker på fyra orter i Sverige.
 • Har djup kunskap om träbyggnation och de produkter och tjänster du hittar i kedjan från skog till färdigt hus.  
 • Har utvecklat egna hållbara och trivsamma bostadsområden i över 30 år.
 • Är en enkel samarbetspartner med kompetens inom alla delar av byggprocessen.

Nyheter

 • pressroom-list-image

  2020-05-14 11:43 Bostäder & Tomter, Bostadsutveckling, 2020

  Nu monteras första hotellrummen för Sara Kulturhus

  Träbyggandet ökar och Sara Kulturhus i Skellefteå sätter verkligen det industriella byggandet på prov. Med en avancerad metod monteras det första av 205 hotellrum idag.

 • pressroom-list-image

  2020-05-04 12:19 Bostäder & Tomter, Bostadsutveckling, 2020

  A-hus utvecklar husbranschen med AR-appen Husvisaren

  Inom alla branscher ökar det digitala erbjudandet, speciellt i dessa tider. A-hus har varit tidiga med fler flera tjänster och var först i branschen med en AR-app, som tar husköpet till en ny dimension.