Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna

Småhus eller flervåningshus? Vi erbjuder många möjligheter när du vill exploatera mark och bygga bostäder. Alltid i förnybart trä, en råvara vi utvecklar från skog till färdigt hus.

Vår andra råvara är handslaget - det enkla och raka samarbetet. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna när du ger människor en plats att kalla hemma.

Vår erfarenhet samt vår verksamhet inom kedjan från skog till färdigt hus ger oss en stabil plattform att stå på. Samtidigt som våra produkter och medarbetare erbjuder flexibilitet för att göra varje bostadsprojekt unikt. Vår strävan är att du ska uppleva kontakten med oss som personlig och enkel, med snabb återkoppling och korta beslutsvägar.

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan bygga bostäder och utveckla hållbara och levande bostadsområden.

Kontakta våra säljare

Med oss vid rodret får du en partner som:

 • Producerar hållbara bostäder i trä i egna fabriker på fyra orter i Sverige.
 • Har djup kunskap om träbyggnation och de produkter och tjänster du hittar i kedjan från skog till färdigt hus.  
 • Har utvecklat egna hållbara och trivsamma bostadsområden i över 30 år.
 • Är en enkel samarbetspartner med kompetens inom alla delar av byggprocessen.

Nyheter

 • pressroom-list-image

  2020-09-24 Bostäder & Tomter, Bostadsutveckling, Skog & Trä, 2020

  Största affären i Deromes historia

  Derome har tecknat avtal med Magnolia Bostad och Heimstaden Bostad om samarbete kring utveckling av nya stadsdelar i trä. Det är den största affären i Deromes historia, med ett värde på fem miljarder kronor.

 • pressroom-list-image

  2020-09-02 Bostäder & Tomter, Bostadsutveckling, Bygg & Industri, Skog & Trä, 2020

  Nu startar bygget av Hoppet - förskolan som tar sikte på att bli fossilfri

  Går det att bygga en fossilfri förskola? Det är vad Göteborgs Stad och Derome undersöker med Hoppet, byggprojektet som vill utmana och skapa förändring inom byggbranschen. Nu drar arbetet igång på Hisingen.