Nyheter

Här samlar vi alla våra nyheter inom Derome.

Här kan du läsa om det som är aktuellt inom våra olika bolag. Är du intresserad av pressrummet så hittar du det här.

 • news-list-image

  2023-09-24

  Vi levererar trots tillfälligt stängd anläggning i Stenungsund - uppdaterad 25/9 21:00

  Med anledning av helgens jordskred håller vår bygghandel i Stenungsund stängt – men du som kund kan beställa dina varor från din lokala säljare eller via e-handeln som vanligt. Vi löser leveransen.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-09-22

  Certifierat åtagande för världens skogar

  Efterfrågan på certifierat virke ökar, både till pappersmassa, trävaror och byggprojekt. Det gäller såväl på den svenska som globala marknaden. Att välja certifierade produkter är ett enkelt sätt för konsumenter att vara med och bidra till ett hållbart brukande av världens skogar.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-09-21

  A-hus satsar – ska sälja villor i Norrland

  Trots en tuff bostadsmarknad väljer A-hus, Sveriges tredje största husleverantör, att genomföra en satsning i Norrland. – Stora industrietableringar, flyttströmmar och aktiva kundförfrågningar ligger bakom den långsiktiga satsningen.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-09-18

  Deromes gåva till hamnen - fullastad båt

  Derome är på plats under Hamndagarna 2023 i Varberg för att berätta om verksamheten "från skog till färdigt hus" och bjuder in alla barn att vara med i skapandet av Deromes 10-årsgåva till hamnen.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-09-13

  Derome satsar i Karlstad – öppnar bygghandel trots tuff marknad

  Derome etablerar bygghandel i Karlstad – målet är att bli en självklar del av den lokala proffsbyggmarknaden och satsningen ska skapa cirka 15 nya arbetstillfällen.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-09-08

  Redo för större affärer

  För att ta sig an större kunder, avtal och fler affärer har Derome Maskinuthyrning trippelcertifierat sig enligt ISO standard 9001, 14001 och 45001. - Det gör oss till en bättre arbetsgivare och samarbetspartner, säger Isak Gillgren, vd för Derome Maskinuthyrning.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-09-08

  Unika paneler och snickerier till unikt byggprojekt på Marstrand

  Vi är leverantörer till bygget av kvarteret Oscars på Marstrand där husen ser ut som de alltid stått på ön, men som i själva verket är helt nya. Det är fastighetsutvecklaren Ernst Rosén som med varsam hand valt att bygga upp kvarteret för att efterlikna originalen vilket har krävt gedigen yrkeskunskap från alla involverade.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-09-06

  Så bygger vi framtidens kompetenspussel

  Att hitta och locka nya talanger och samtidigt behålla värdefull kompetens i våra verksamheter, är två viktiga pusselbitar när vi bygger konkurrenskraft och driver på utvecklingen mot ett mer hållbart företagande.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-08-31

  Värdefullt bollplank med hjärtat i skogen

  Äger du skog? Då är du säkert väl bekant med alla de utmaningar som ett skogsinnehav innebär. Höststormar, snö, torka, översvämningar och skadeinsekter för att räkna upp några.

  Läs mer