Nyheter

Här samlar vi alla våra aktuella nyheter inom Derome.

Pressrum
Följ nyhetsbrev

 • news-list-image

  2024-06-14

  Ta chansen och var med i vår fototävling!

  Vill du visa upp dina underbara skogsbilder och kanske belönas med en hedersplats i Derome Skogs almanacka 2025? Då är du hjärtligt inbjuden att delta i vår fototävling!

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-06-05

  Derome och Trafikverket tecknar avtal

  Derome fortsätter bygga starka och långsiktiga kundsamarbeten och tecknar nu sitt första riksomfattande avtal med Trafikverket. Avtalet som gäller från 1 juni omfattar bygg- och industriförnödenheter och är skrivet på 2 år med möjlighet till förlängning.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-06-03

  Konceptet 55+ skapar nya flyttströmmar till Fjärås

  Invigning för 55-plussarna som valt att down-sizea och lämna sina gamla hem, i bland annat västra Göteborg, för ett nytt boende i Rosenhagen i Fjärås. Det är åldersgränsen, enplansvillans enkelhet och utformning och det faktum att småbarnsfamiljerna hålls på behagligt avstånd som lockat.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-06-03

  Derome inför PEFC-certifierat virke som standard i takstolar och färdigkapad stomme

  Derome tar ett stort och viktigt kliv framåt inom hållbar byggnation genom att införa 100 % PEFC-certifierat virke som standard för takstolar och färdigkapade stommar. Initiativet säkerställer full spårbarhet, hela vägen från den hållbart brukade skogen till slutprodukt och kund. 

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-05-29

  A-hus välkomnar branschförslag som ska främja småhusbyggnation

  A-hus, tillsammans med flera branschkollegor, har under många år efterfrågat en långsiktig och hållbar bostadspolitik som skapar rätt förutsättningar för familjer som drömmer om ett eget hus. Vilket många gör, hela 7 av 10 familjer. Nu lyfter branschen förslag på åtgärder som ska främja småhusbyggnationen. 

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-05-27

  Norrlands första A-hus till Kramfors

  A-hus, Sveriges tredje största husleverantör, meddelande i höstas att man genomför en Norrlandssatsning. Några månader senare står det klart att den första husleveransen går till Kramfors. Och positiva signaler från marknaden visar på en ökad investeringsvilja bland bostadsköparna.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-05-21

  Kvinnlig skogsträff i Derome den 18 juni

  Nu har turen för vår populära kvinnliga skogsträff kommit till Derome. Kanske äger du redan idag skog? Kanske har ni skog i familjen som du är på väg att överlåta eller kanske i framtiden ska ta över? Eller så kanske du helt enkelt bara är nyfiken på att veta mer om skogsägande i största allmänhet.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-05-21

  Derome tar täten med fossilfria transporter

  Byggbranschen måste accelerera för att nå klimatmålet att minska utsläppen från transporter med 70 procent till 2030. Här ligger Derome mycket långt fram - idag är hela 95 procent av leveranserna med egna fordon fossilfria.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-05-17

  Möt oss i Almedalen

  Med trä bygger vi oss ur krisen - och blir till vinnare!

  Läs mer