BYGG DIN FRAMTID MED OSS

Lediga jobb

Med trä och engagemang bygger vi framtiden

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i våra verksamheter! Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Inom Derome vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt och möjlighet att planera din karriär för att utvecklas både i din roll och inom koncernen. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision.

Vi värdesätter ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Välkommen till oss!

Följ oss i sociala medier

Facebook.svgInsta.svgLi.svgYouTube.svg

Therese_Åkesson.png

Therese Åkesson, HR-chef

Nyheter

 • pressroom-list-image

  2020-09-24 Bostäder & Tomter, Bostadsutveckling, Skog & Trä, 2020

  Största affären i Deromes historia

  Derome har tecknat avtal med Magnolia Bostad och Heimstaden Bostad om samarbete kring utveckling av nya stadsdelar i trä. Det är den största affären i Deromes historia, med ett värde på fem miljarder kronor.

 • pressroom-list-image

  2020-09-23 Bygg & Industri, 2020

  Derome förvärvar två starka aktörer i Småland

  Derome fortsätter att satsa i Småland. Nu köper Sveriges största familjeägda träindustri Alvesta Järn & Bygg samt Moheda Järn & Bygg.