BYGG DIN FRAMTID MED OSS

Lediga jobb

Med trä och engagemang bygger vi framtiden

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i våra verksamheter! Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Inom Derome vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt och möjlighet att planera din karriär för att utvecklas både i din roll och inom koncernen. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision.

Vi värdesätter ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Välkommen till oss!

 

Följ oss i sociala medier

Facebook.svgInsta.svgLi.svgYouTube.svg

Nyheter

 • pressroom-list-image

  2021-04-07

  Derome kan vinna titeln årets bostadsutvecklare

  Tävlingen Guldhemmet arrangeras av Hemnet och hyllar framstående insatser inom fastighetsmäklar- och bostadsutvecklarbranschen. Nu står det klart att Derome är en av tre finalister i kategorin årets bostadsutvecklare.

 • pressroom-list-image

  2021-03-29

  Derome öppnar ny toppanläggning i Göteborg

  Deromes satsning i Göteborg fördjupas när företaget öppnar ny bygg- och industrihandel kombinerat med fullskalig hyrdepå i Tagene strax norr om stan. Detta blir anläggningen med marknadens klart bredaste erbjudande som även omfattar maskinuthyrning och specialister inom personlig skyddsutrustning och verktyg.