Våra affärsområden

Idag har vår familjeägda koncern sex affärsområden, samtliga bedriver utveckling och utmanar hela tiden rådande normer. Vi verkar inom hela kedjan från skog till färdigt hus och har genom våra affärsområden en unik bredd av spetskompetens.

Derome Timber 

Vi skördar träd i vårt närområde och förädlar det i våra fyra sågverk. Cirka hälften av virket exporteras och resterande del säljer vi i våra egna byggvaruanläggningar, samt till våra branschkollegor.  

Läs mer om Skog & Trä

Derome Bygg & Industri

Med drygt 50 anläggningar längs hela västkusten, Skåne, Blekinge och Småland möter vi yrkeskundernas behov. Vi har ett heltäckande sortiment och ett erbjudande som inkluderar logistik och service. Vi servar även bygg- och industriproffs genom vårt varumärke IMAB. Genom Svensk Bygglogistik kan vi erbjuda våra kunder en komplett materialförsörjning. Vårt senaste tillskott är Derome Maskinuthyrning. Med mångårig erfarenhet och personliga maskinuthyrare servar vi västra och södra Sverige

Läs mer om IMAB
Läs mer om Bygglogistik
Läs mer om Bygg & industri
Läs mer om Maskinuthyrning

Derome Träteknik

Med konstruktion och produktion är vi en partner med bred kompetens av taklösningar och prefabricerade/industriellt tillverkade byggkomponenter.

Läs mer om Träteknik
Läs mer om vårt norska bolag Takstolsteknikk 

Derome Hus

Vi erbjuder alla sorters hem till en varierad skara kunder. Vi utvecklar mark och bygger fullständiga bostadsområden med varierat boende. Vi gör stora satsningar inom industriell flerbostadsproduktion och genom våra varumärken Varbergshus och A-hus erbjuder vi även småhus till våra privatkunder.  

Läs mer om Bostadsutveckling
Läs mer om Bygga & köpa bostad

Derome Fastighet

Vi förvaltar och erbjuder både bostäder och lokaler att hyra. Vi har idag cirka 1 700 lägenheter och cirka 15 000 m2 lokalyta och finns från Skåne upp till Mälardalen.

Läs mer om Fastighet

Andersson Haus & Dach 

Strax norr om Berlin tillverkar Derome takstolar för den tyska marknaden. 

Läs mer om Andersson HAUS und DACH GmbH