Press och media

Läs våra senaste nyheter om Deromes verksamheter.

För fullständig pressinfo med samtliga pressmeddelanden, pressbilder och presskontakter besök vårt pressrum.

Följ Derome i sociala medier 

Insta.svg Li.svg Facebook.svg YouTube.svg

 

Presskontakt

Pressmeddelanden

 • pressroom-list-image

  2023-05-26

  Nu inviger Derome Maskinuthyrning sin nya anläggning i Alingsås

  Efter en smygstart i byggbodar under hösten 2022 är det nu äntligen dags för en efterlängtad invigning av Derome Maskinuthyrnings nya lokaler i Alingsås. Och trots en tuffare marknad går utvecklingen åt rätt håll och verksamheten siktar på att mångdubbla sina marknadsandelar lokalt.

 • pressroom-list-image

  2023-05-23

  Lockar bostadsköpare med återbrukad inredning

  Går det att inreda ett helt hus med en budget på 30 000 kr? I det miljöprofilerade projektet Sege Park har Derome tagit hjälp av kreatören Sanna Evers och Myrorna för att visa hur ett helt hus kan inredas på ett sätt som värnar om planet och plånbok.

 • pressroom-list-image

  2023-04-12

  Om några år kan ditt hus vara byggt av mjölkkartonger och tidningspapper

  Nu är det innovativa byggprojektet Klivet i mål. Huset där A-hus och Derome experimenterat med väggar av återvunna mjölkkartonger, isolering av återvunnet tidningspapper och trägrund. Vinsten är en rejäl minskning av klimatavtryck jämfört med ett standardprojekt under byggfasen.

 • pressroom-list-image

  2023-03-31

  Derome Maskinuthyrning går starkt på orolig marknad

  Ett tårtkalas för medarbetare och kunder markerar ettårsdagen för Derome Maskinuthyrning. Efter fusionen med Hyrtab i Halland och HYR-IN i Skåne har verksamheten stärkts både geografiskt och kompetensmässigt. Och efter omprofileringen har bolaget vuxit så det knakar.

 • pressroom-list-image

  2023-03-24

  Derome vinnare i tävlingen Årets småhus 2023

  För femte året i rad har GarBo utsett Årets småhus. I år hittar vi vinnaren i kvarteret Äppelgården i Fjärås. Deromes kedjehus är byggt av trä, klimatdeklarerat och lokalt producerat i såväl sågverk som husfabrik inom några mils avstånd.

 • pressroom-list-image

  2023-03-15

  En bit varbergshistoria till salu

  Nu auktioneras originaldetaljer från gamla Auktionskammaren ut. Det handlar om 17 par- och spegeldörrar med karm från 1920-talet. Att hela vinsten ska gå till lokal välgörenhet står klart – men vilken får varbergarna avgöra.