Press och media

Läs våra senaste nyheter om Deromes verksamheter.

För fullständig pressinfo med samtliga pressmeddelanden, pressbilder och presskontakter besök vårt pressrum.

Följ Derome i sociala medier 

Insta.svg Li.svg Facebook.svg YouTube.svg

 

Presskontakt

Pressmeddelanden

 • pressroom-list-image

  2023-09-21

  A-hus satsar – ska sälja villor i Norrland

  Trots en tuff bostadsmarknad väljer A-hus, Sveriges tredje största husleverantör, att genomföra en satsning i Norrland. ¬Stora industrietableringar, flyttströmmar och aktiva kundförfrågningar ligger bakom den långsiktiga satsningen.

 • pressroom-list-image

  2023-09-13

  Derome satsar i Karlstad – öppnar bygghandel trots tuff marknad

  Derome etablerar bygghandel i Karlstad – målet är att bli en självklar del av den lokala proffsbyggmarknaden och satsningen ska skapa cirka 15 nya arbetstillfällen.

 • pressroom-list-image

  2023-09-08

  Redo för större affärer

  För att ta sig an större kunder, avtal och fler affärer har Derome Maskinuthyrning trippelcertifierat sig enligt ISO standard 9001, 14001 och 45001. - Det gör oss till en bättre arbetsgivare och samarbetspartner, säger Isak Gillgren, VD för Derome Maskinuthyrning.

 • pressroom-list-image

  2023-06-28

  Återbruk i fokus vid bygget av "ny" förskola

  Göteborgs stads innovationsprogram Hoppet rullar vidare och nu är tema återbruk när en befintlig byggnad ska omvandlas till en modern förskola – målet är att återbruka så mycket som möjligt på ett rationellt och kostnadsneutralt sätt. Derome är totalentreprenör i projektet som ska stå klart början av 2025.

 • pressroom-list-image

  2023-06-19

  Derome visar vägen med första kranbilen på el

  Visste du att inrikes transporter står för cirka en tredjedel av Sveriges totala utsläpp av växthusgaser? Det vill Derome utmana och från och med idag rullar en ljudlös nyhet som ska ge eko in i framtiden: den första tunga* kundbyggda kranbilen på el som ska leverera byggmaterial i Göteborg med omnejd.

 • pressroom-list-image

  2023-05-26

  Nu inviger Derome Maskinuthyrning sin nya anläggning i Alingsås

  Efter en smygstart i byggbodar under hösten 2022 är det nu äntligen dags för en efterlängtad invigning av Derome Maskinuthyrnings nya lokaler i Alingsås. Och trots en tuffare marknad går utvecklingen åt rätt håll och verksamheten siktar på att mångdubbla sina marknadsandelar lokalt.