Press och media

Läs våra senaste nyheter om Deromes verksamheter.

För fullständig pressinfo med samtliga pressmeddelanden, pressbilder och presskontakter besök vårt pressrum.

Följ oss i sociala medier

Facebook.svgInsta.svgLi.svgYouTube.svg

Presskontakter

Senaste nytt

 • pressroom-list-image

  2021-06-06

  Deromes ordförande belönas med medalj från kungen

  Deromes styrelseordförande, Karl-Eric Andersson, belönas av H.M Konungen med kungamedaljen i 12:e storleken med högblått band för sina värdefulla insatser inom svenskt näringsliv.

 • pressroom-list-image

  2021-05-31

  Kunderna vinnare när Derome och BMS öppnar i Hässleholm

  Satsningen i Skåne tar nya kliv när Derome och BMS idag öppnar sin nya anläggning på Helsingborgsvägen i Hässleholm. Ett heltäckande sortiment och effektiva logistiktjänster är några av de fördelar som kunderna kan förvänta sig.

 • pressroom-list-image

  2021-05-25

  Derome etablerar bygghandel i Växjö

  Efter höstens lyckade förvärv av Moheda Järn & Bygg och Alvesta Järn & Bygg samt rekrytering av ny regionchef utökas Smålandssatsningen. Nu står det klart att familjeföretaget Derome öppnar nybyggd bygghandel i Växjö.

 • pressroom-list-image

  2021-05-17

  Idag öppnar Derome ny bygghandel i Vara

  Derome är landets största familjeägda träindustri och satsar stort inom bygg- och industriverksamheten. I dag slår familjeföretaget ännu en gång upp dörrarna till en helt ny bygghandel i Vara. – Nu stärker vi vårt erbjudande i regionen ytterligare, säger Johan Winroth, VD på Derome trä & industri Derome.

 • pressroom-list-image

  2021-04-30

  Förskolan Hoppet kammar hem internationellt arkitekturpris

  Hållbarhetsprofilerade förskolan Hoppet prisas med en bronsmedalj i Rethinking the Future Awards 2021 – Sustainable Project of the Year.

 • pressroom-list-image

  2021-04-28

  Derome öppnar säljkontor i Vänersborg

  Nu slår Derome upp dörrarna till sitt nya säljkontor i Vänersborg som erbjuder ett fullt sortiment av produkter till sina yrkeskunder. Produkterna levereras från anläggningen i Trollhättan. Planen är att på sikt etablera sig på orten med en fullsortimentsanläggning.