Press och media

Läs våra senaste nyheter om Deromes verksamheter.

För fullständig pressinfo med samtliga pressmeddelanden, pressbilder och presskontakter besök vårt pressrum.

Följ Derome i sociala medier

Li.svg Insta.svg Facebook.svg YouTube.svg

Presskontakt

Pressmeddelanden

 • pressroom-list-image

  2024-06-05

  Derome och Trafikverket tecknar avtal

  Derome fortsätter bygga starka och långsiktiga kundsamarbeten och tecknar nu sitt första riksomfattande avtal med Trafikverket. Avtalet som gäller från 1 juni omfattar bygg- och industriförnödenheter och är skrivet på 2 år med möjlighet till förlängning.

 • pressroom-list-image

  2024-05-06

  Trästomme bidrar till halverad klimatpåverkan i Kvarteret Omställningen

  Nu monteras trästommen i Framtiden Byggutvecklings första kvarter med halverad klimatpåverkan. Trästommen som byggs i Deromes husfabrik utanför Kungsbacka och är en väsentlig del i det unika utvecklingsprojektet Kvarteret Omställningen längs Litteraturgatan i Selma stad.

 • pressroom-list-image

  2024-03-27

  Nu sker inflyttning av 80 nya hyreslägenheter i Varberg

  De nya hyresrätterna på Pilgläntan i Varberg är beställda och ägs av Derome Fastighet, producerade på Deromes husfabrik i Värö och med material från Deromes sågverk och bygghandel. Ett samarbete som visar på styrkan med kedjan från skog till färdigt hus och möjligheterna med industriellt träbyggande.

 • pressroom-list-image

  2024-03-14

  A-hus presenterar "växavilla" på ett plan

  Efterfrågan på så kallade Växavillor ökar. Därför presenterar A-hus en växa-lösning också för enplanshus. Hög kvalitet, men till ett lägre pris där köparen själv färdigställer delar av huset, steg för steg.

 • pressroom-list-image

  2024-03-12

  Derome och Infrakraft i ett vägvinnande samarbete

  Karlstadbolaget Infrakraft som är en marknadsledande expert inom infrastruktur och anläggning väljer nu att teckna avtal med Derome som prioriterad leverantör. Avtalet är på tre år och omfattar hela familjekoncernens erbjudande.

 • pressroom-list-image

  2024-02-29

  Går mot strömmen – Derome byggstartar i Varberg trots kris

  Onsdagen den 6 mars kl. 10.00 sätter Derome tillsammans med delar av kommunstyrelsen spaden i marken eller i detta fall, eken i backen, när Brf Rödeken i Träslövs Trädgårdsstad byggstartar. Projektet blir det sista i stadsdelen som vuxit fram sedan 2015.