Press och media

Läs våra senaste nyheter om Deromes verksamheter.

För fullständig pressinfo med samtliga pressmeddelanden, pressbilder och presskontakter besök vårt pressrum.

Följ Derome i sociala medier

Li.svg Insta.svg Facebook.svg YouTube.svg

Presskontakt

Pressmeddelanden

 • pressroom-list-image

  2024-02-16

  Kriminalvården väljer Derome som industrileverantör

  Familjeföretaget Derome som de senaste åren expanderat kraftigt mot Industrimarknaden är ny exklusiv leverantör av industriförnödenheter till Kriminalvården. Ett avtal som började gälla från och med 1 februari och som har stor potential att utvecklas över tid.

 • pressroom-list-image

  2024-02-12

  PEAB och Derome tecknar nytt ramavtal - hållbarhetsfrågorna avgörande

  PEAB förlänger sitt ramavtal och tecknar även nytt järnvaruavtal med familjeföretaget Derome efter en upphandling där de gemensamma hållbarhetsambitionerna varit avgörande. Johan Eriksson som är divisionschef inom Derome ser goda möjligheter till ett nära samarbete som dessutom kan utvecklas över tid.

 • pressroom-list-image

  2024-02-07

  Gamla fönster på plats i nya förskolan

  Byggnationen av förskolan på Friedländers gata går framåt, demonteringen är klar och trästommen på plats. Likaså alla återbrukade fönster i detta bygg- och återbruksprojekt som Göteborgs stad initierat och där Derome medverkar som totalentreprenör.

 • pressroom-list-image

  2024-01-25

  Planen är klar och intresset stort för nya bostäder i Nygårds Äng

  Med en godkänd detaljplan går Derome vidare med sina planer i Södra Näs där 16 bostäder beräknas stå klara 2025. Intresset för projektet har varit stort redan tidigt i processen.

 • pressroom-list-image

  2023-12-20

  Nytt ledarskap för ökad tillväxt och samarbete

  Från 1 januari 2024 kommer Johan Axelsson som idag är vd på Derome Husproduktion bli ny vd för Derome Bygg & Industri. Samtidigt kommer Derome Bygg & Industris nuvarande vd Johan Winroth tillträda rollen som vd för den nya huskoncernen där Derome samlar hela sitt huserbjudande under ett och samma tak.

 • pressroom-list-image

  2023-12-13

  Spadtag för 63 bostäder med halverad klimatpåverkan i Göteborg

  Den 12 december togs det första spadtaget för ett unikt pilotprojekt, Kvarteret Omställningen. Kvarteret blir Framtiden Byggutvecklings första i Göteborg som byggs med halverad klimatpåverkan. Derome levererar trästommen och medverkar med sin kunskap inom hållbarhet och industriellt trähusbyggande.