Press och media

Läs våra senaste nyheter om Deromes verksamheter.

För fullständig pressinfo med samtliga pressmeddelanden, pressbilder och presskontakter besök vårt pressrum.

Följ Derome i sociala medier

Li.svg Insta.svg Facebook.svg YouTube.svg

Presskontakt

Pressmeddelanden

 • pressroom-list-image

  2023-12-07

  Derome i samarbete med hållbarhetsplattformen Prodikt

  Derome stärker sitt hållbarhetserbjudande genom att teckna samarbetsavtal med Prodikt, en digital tjänst och mjukvara som sammanställer miljö- och klimatdata i en lättillgänglig plattform.

 • pressroom-list-image

  2023-11-14

  Second hand i första hand i nytt bostadsområde

  Nytt hus är lika med ny inredning? Ett vanligt synsätt som Derome utmanar i sitt visningshus i Pilgläntan, Varberg. Där har inredaren Martina Liljeroth fått i uppdrag att inreda hela huset med endast återbrukad inredning och en budget på 35 000 kronor.

 • pressroom-list-image

  2023-11-14

  Derome i Stenungsund flyttar tillbaka efter skredet

  Sedan jordskredet på E6an den 23 september har bygghandeln i Stenungsund varit stängd och helt avspärrad. Från att ha huserat i tillfälliga lokaler är nu avspärrningen hävd vilket innebär att bygghandeln på Hyvelvägen får öppna och välkomna kunderna tillbaka berättar en nöjd platschef, Fredrik Anderberg.

 • pressroom-list-image

  2023-11-01

  Forskningsprojekt blir till verklighet i svenska villakvarter

  Nu ska forskningsprojektet Klivet, ett småhus som tävlar i finalen av Årets hållbara byggprojekt, tas vidare ut i verkligheten och erbjudas till fem husspekulanter i Sverige. Med väggar av återvunna mjölkkartonger, isolering av gammalt tidningspapper och en trägrund reduceras husets klimatavtryck med 37 procent. Husköparna kommer att bli en del av RISE fortsatta forskningsstudier.

 • pressroom-list-image

  2023-10-18

  Derome utbildning utmanar

  Derome stärker sitt helhetserbjudande. Ska förenkla kundens vardag genom att erbjuda ett flexibelt utbildningsupplägg inom en rad områden.

 • pressroom-list-image

  2023-10-12

  Derome Maskinuthyrning inviger sin nya anläggning i Landskrona

  Nu slår Derome Maskinuthyrning upp portarna till sin nya anläggning i Landskrona. I ett bättre läge, med större lokaler och närhet till Derome Bygg- och industrihandel ska de utmana branschen och förenkla vardagen för sina kunder.