Press och media

Läs våra senaste nyheter om Deromes verksamheter.

För fullständig pressinfo med samtliga pressmeddelanden, pressbilder och presskontakter besök vårt pressrum.

Följ oss i sociala medier

Facebook.svgInsta.svgLi.svgYouTube.svg

Presskontakter

Senaste nytt

 • pressroom-list-image

  2021-09-09

  Derome växer med helt ny avdelning

  Deromekoncernen ska växa, affärerna ska stärkas och kunderna ska bli fler och ännu nöjdare. Det är målet för den helt nya avdelningen för Supply Chain på Derome Bygg & Industri. En satsning som innebär att Derome behöver rekrytera till tio nya tjänster.

 • pressroom-list-image

  2021-09-08

  A-hus lanserar nytt huskoncept format av kunderna

  A-hus är en av landets ledande småhustillverkare och lanserar nu ett helt nytt och uppdaterat hussortiment som formats av kunderna. Lanseringen ska stärka A-hus utbud av småhus och leda företaget till att ta ytterligare marknadsandelar.

 • pressroom-list-image

  2021-07-01

  Derome bygger 224 hyresrätter i Ystad

  Kvarteret Vrakbåten i Ystad håller god styrfart och nu är bygget av bostadsprojektet igång. De 224 hyresrätterna i trä byggs av Derome på uppdrag av Magnolia Bostad och med Heimstaden som ägare och förvaltare.

 • pressroom-list-image

  2021-06-21

  Derome lanserar eget varumärke inom bygg och industri

  Derome fortsätter utmana och lanserar nu det egna varumärket Dereko som kommer erbjuda ett noga utvalt sortiment av produkter med hög kvalitet, bra pris och god miljöprestanda - reko produkter helt enkelt. Försäljning sker via Deromes bygg- och industrihandel.

 • pressroom-list-image

  2021-06-06

  Deromes ordförande belönas med medalj från kungen

  Deromes styrelseordförande, Karl-Eric Andersson, belönas av H.M Konungen med kungamedaljen i 12:e storleken med högblått band för sina värdefulla insatser inom svenskt näringsliv.

 • pressroom-list-image

  2021-05-31

  Kunderna vinnare när Derome och BMS öppnar i Hässleholm

  Satsningen i Skåne tar nya kliv när Derome och BMS idag öppnar sin nya anläggning på Helsingborgsvägen i Hässleholm. Ett heltäckande sortiment och effektiva logistiktjänster är några av de fördelar som kunderna kan förvänta sig.