Allt vi gör börjar i skogen

I över 70 år har trä och relationer varit våra råvaror. Från skogar i närområdet hämtar vi det timmer som sågas i våra sågverk. Vi jobbar nära skogsägaren, med lokala kontor och inköpare. Genom gediget branschkunnande och mångårig erfarenhet, kan vi med stolthet säga att vi är riktigt vassa på att optimera virkesutfallet. Något som gynnar både dig som vill sälja skog och dig som vill köpa trävaror av oss.

Prenumerera på skogsnyheter

Håll dig uppdaterad om skogen

Varje månad skickar vi ut ett nyhetsbrev via e-post. Sätt upp dig som prenumerant för att inte missa vad som är aktuellt för dig som skogsägare!

Ta kontakt med din virkesinköpare

Att samarbeta med oss ska vara enkelt och tryggt, det märker du i handslaget. Din virkesinköpare är din naturliga samtalspartner när det kommer till din skog. För våra virkesinköpare betyder relationen med dig som skogsägare allt. Tillsammans gör vi mer av din skog.

Nyheter

 • news-list-image

  2024-04-18

  Vi redovisar trävarornas klimatpåverkan i nya EPD:er

  Nu presenterar Derome en rad nya EPD:er (Environmental Product Declaration) för trävaror från företagets sågverk. Miljövarudeklarationerna förenklar kundens vardag genom att leverera tydliga underlag för klimatredovisning. De ligger också till grund för Deromes fortsatta arbete för att minska sin klimatpåverkan.

  Läs mer
 • news-list-image

  2024-03-17

  Kvinnlig skogsträff i Kinnared den 9 april

  Nu har turen för vår populära kvinnliga skogsträff kommit till Kinnared. Vi bjuder in dig till en kväll med fokus på skogsskötsel och hur man på bästa sätt viltanpassar sin mark.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-11-09

  Skogsträff på Derome Trä & Nostalgimuseum

  Fredag den 17 november kl 10-17 hälsar vi dig välkommen till vår skogsträff! Passa på att snacka skog med våra virkesinköpare, uppvärmning och energi med vår pelletsexpert, besök våra utställare, gå på intressanta föredrag, ät en god hamburgare och ta en rundtur i utställningen inne på Derome Trä & Nostalgimuseum.

  Läs mer