Allt vi gör börjar i skogen

I över 70 år har trä och relationer varit våra råvaror. Från skogar i närområdet hämtar vi det timmer som sågas i våra sågverk. Vi jobbar nära skogsägaren, med lokala kontor och inköpare. Genom gediget branschkunnande och mångårig erfarenhet, kan vi med stolthet säga att vi är riktigt vassa på att optimera virkesutfallet. Något som gynnar både dig som vill sälja skog och dig som vill köpa trävaror av oss.

Nyheter till dig som skogsägare

Håll dig uppdaterad om skogen

Varje månad skickar vi ut ett nyhetsbrev via e-post. Sätt upp dig som prenumerant för att inte missa vad som är aktuellt för dig som skogsägare!

Nyheter

 • pressroom-list-image

  2021-02-18

  Pernilla Löfås blir ny hållbarhetschef på Derome

  Pernilla Löfås kommer att börja som hållbarhetschef på Derome med uppdrag att driva koncernens hållbarhetsarbete mot klimatneutralitet 2030.

 • pressroom-list-image

  2021-02-03

  Derome investerar 300 miljoner i ökad virkesproduktion

  Det är högtryck på trävarumarknaden och kundernas efterfrågan förväntas fortsätta öka både i Sverige och på utländska marknader. För att möta det ökade behovet investerar träindustriföretaget Derome 300 miljoner kronor i sitt sågverk i Derome. Inledningsvis med en ny torkanläggning med en total kapacitet på 220 000 m3.