Allt vi gör börjar i skogen

I över 70 år har trä och relationer varit våra råvaror. Från skogar i närområdet hämtar vi det timmer som sågas i våra sågverk. Vi jobbar nära skogsägaren, med lokala kontor och inköpare. Genom gediget branschkunnande och mångårig erfarenhet, kan vi med stolthet säga att vi är riktigt vassa på att optimera virkesutfallet. Något som gynnar både dig som vill sälja skog och dig som vill köpa trävaror av oss.

Håll dig uppdaterad om skogen

Varje månad skickar vi ut ett nyhetsbrev via e-post. Sätt upp dig som prenumerant för att inte missa vad som är aktuellt för dig som skogsägare!

Ta kontakt med din virkesinköpare

Att samarbeta med oss ska vara enkelt och tryggt, det märker du i handslaget. Din virkesinköpare är din naturliga samtalspartner när det kommer till din skog. För våra virkesinköpare betyder relationen med dig som skogsägare allt. Tillsammans gör vi mer av din skog.

Nyheter

 • news-list-image

  2023-09-22

  Certifierat åtagande för världens skogar

  Efterfrågan på certifierat virke ökar, både till pappersmassa, trävaror och byggprojekt. Det gäller såväl på den svenska som globala marknaden. Att välja certifierade produkter är ett enkelt sätt för konsumenter att vara med och bidra till ett hållbart brukande av världens skogar.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-09-08

  Unika paneler och snickerier till unikt byggprojekt på Marstrand

  Vi är leverantörer till bygget av kvarteret Oscars på Marstrand där husen ser ut som de alltid stått på ön, men som i själva verket är helt nya. Det är fastighetsutvecklaren Ernst Rosén som med varsam hand valt att bygga upp kvarteret för att efterlikna originalen vilket har krävt gedigen yrkeskunskap från alla involverade.

  Läs mer
 • news-list-image

  2023-08-31

  Värdefullt bollplank med hjärtat i skogen

  Äger du skog? Då är du säkert väl bekant med alla de utmaningar som ett skogsinnehav innebär. Höststormar, snö, torka, översvämningar och skadeinsekter för att räkna upp några.

  Läs mer