Helhetsleverantör inom bygg & industri

Vi har ett brett sortiment av trä och industrivaror, utvecklad logistik och förståelse för din verksamhet. I nära samarbete hittar vi lösningar som skapar värde för dig, dina kunder och för framtiden. Vi finns här för att hjälpa dig i dina projekt. Du kan handla i våra fysiska butiker, i vår webbshop eller ta hjälp av någon av våra specialister. Med drygt 50 anläggningar längs hela västkusten, Skåne, Blekinge och Småland möter vi yrkeskundernas behov. Vi har ett heltäckande sortiment och ett erbjudande som inkluderar logistik och service. Vi servar även bygg- och industriproffs genom våra varumärken IMAB och BMS och genom Svensk Bygglogistik kan vi erbjuda våra kunder en komplett materialförsörjning. Tillsammans bygger vi framtiden!

Ikon web4.jpga8a2935e7a9b6bf7944035b1a5a30005eda22f2738349391f7a9bf81f12b3e0d.pngIkon web3.pngIkon web2.pngIkon web.png 

Bli kund
Proffsens behov.png

Vi ingår också i Derome:

BMS_webb.pngBygglogistik_webb.png
IMAB_webb.pngSjobo_jarn.png

Nyheter

 • pressroom-list-image

  2021-04-28

  Derome öppnar säljkontor i Vänersborg

  Nu slår Derome upp dörrarna till sitt nya säljkontor i Vänersborg som erbjuder ett fullt sortiment av produkter till sina yrkeskunder. Produkterna levereras från anläggningen i Trollhättan. Planen är att på sikt etablera sig på orten med en fullsortimentsanläggning.

 • pressroom-list-image

  2021-04-13

  Derome öppnar serviceverkstad

  Derome fortsätter satsa på tjänster som stärker helhetserbjudandet och effektiviserar arbetet för yrkeskunderna, nu startar företaget serviceverkstad i Mölndal och fler satsningar är att vänta.