Helhetsleverantör inom bygg & industri

Vi har ett brett sortiment av trä och industrivaror, utvecklad logistik och förståelse för din verksamhet. I nära samarbete hittar vi lösningar som skapar värde för dig, dina kunder och för framtiden. Vi finns här för att hjälpa dig i dina projekt. Du kan handla i våra fysiska butiker, i vår webbshop eller ta hjälp av någon av våra specialister. Med drygt 50 anläggningar längs hela västkusten, Skåne, Blekinge och Småland möter vi yrkeskundernas behov. Vi har ett heltäckande sortiment och ett erbjudande som inkluderar logistik och service. Vi servar även bygg- och industriproffs genom våra varumärken IMAB och BMS och genom Svensk Bygglogistik kan vi erbjuda våra kunder en komplett materialförsörjning. Tillsammans bygger vi framtiden!

Ikon web4.jpga8a2935e7a9b6bf7944035b1a5a30005eda22f2738349391f7a9bf81f12b3e0d.pngIkon web3.pngIkon web2.pngIkon web.png 

Bli Kund
Proffsens behov.png

Vi ingår också i Derome:

BMS_webb.pngBygglogistik_webb.pngIMAB_webb.png

Nyheter

 • pressroom-list-image

  2021-03-29

  Derome öppnar ny toppanläggning i Göteborg

  Deromes satsning i Göteborg fördjupas när företaget öppnar ny bygg- och industrihandel kombinerat med fullskalig hyrdepå i Tagene strax norr om stan. Detta blir anläggningen med marknadens klart bredaste erbjudande som även omfattar maskinuthyrning och specialister inom personlig skyddsutrustning och verktyg.

 • pressroom-list-image

  2021-03-24

  Derome köper Sjöbo Järn AB – satsningen fortsätter

  Derome gör ytterligare ett förvärv i satsningen mot industrimarknaden. Sjöbo Järn AB är en stark aktör i en livskraftig region och Derome ska fortsätta utveckla verksamheten.