Helhetsleverantör inom bygg & industri

Vi har ett brett sortiment av trä och industrivaror, utvecklad logistik och förståelse för din verksamhet. I nära samarbete hittar vi lösningar som skapar värde för dig, dina kunder och för framtiden. Vi finns här för att hjälpa dig i dina projekt. Du kan handla i våra fysiska butiker, i vår webbshop eller ta hjälp av någon av våra specialister. Med drygt 50 anläggningar längs hela västkusten, Skåne, Blekinge och Småland möter vi yrkeskundernas behov. Vi har ett heltäckande sortiment och ett erbjudande som inkluderar logistik och service. Vi servar även bygg- och industriproffs genom våra varumärken IMAB och BMS och genom Svensk Bygglogistik kan vi erbjuda våra kunder en komplett materialförsörjning. Tillsammans bygger vi framtiden!

Ikon web4.jpga8a2935e7a9b6bf7944035b1a5a30005eda22f2738349391f7a9bf81f12b3e0d.pngIkon web3.pngIkon web2.pngIkon web.png 

Bli kund
Proffsens behov.png

Vi ingår också i Derome:

BMS_webb.pngBygglogistik_webb.png
IMAB_webb.pngSjobo_jarn.png

Nyheter

 • pressroom-list-image

  2021-09-09

  Derome växer med helt ny avdelning

  Deromekoncernen ska växa, affärerna ska stärkas och kunderna ska bli fler och ännu nöjdare. Det är målet för den helt nya avdelningen för Supply Chain på Derome Bygg & Industri. En satsning som innebär att Derome behöver rekrytera till tio nya tjänster.

 • pressroom-list-image

  2021-06-21

  Derome lanserar eget varumärke inom bygg och industri

  Derome fortsätter utmana och lanserar nu det egna varumärket Dereko som kommer erbjuda ett noga utvalt sortiment av produkter med hög kvalitet, bra pris och god miljöprestanda - reko produkter helt enkelt. Försäljning sker via Deromes bygg- och industrihandel.