En enklare vardag med oss

Ett brett sortiment, utvecklad logistik och förståelse för din verksamhet - det får du med Derome. Vi vill utmana det som är, för att förenkla din vardag. Därför ställer vi frågan: Hur kan vi göra det här bättre tillsammans? I nära samarbete hittar vi lösningar som skapar värde för dig, dina kunder och framtiden.

Mer än bara virke och skruv

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster för en rad olika branscher, till exempel byggindustri, tillverkande industri, logistik, offentlig förvaltning samt underhålls- och serviceindustrin.

Handla dygnet runt i vår webshop
Ansök om kundkonto

Nyheter

 • pressroom-list-image

  2020-06-25 07:01 Bostadsutveckling, Bygg & Industri, Skog & Trä, 2020

  Derome köper innovativ marknadsledare

  Derome förvärvar Svensk Bygglogistik. Det innebär att företagen kan utvecklas ytterligare och erbjuda marknaden ett mer heltäckande tjänsteerbjudande.

 • pressroom-list-image

  2020-05-28 11:00 Bygg & Industri, 2020

  Derome köper Kjells Arbetskläder & Verktyg i Göteborg

  Det Halländska familjeföretaget fortsätter sin satsning i Göteborg, när Derome nu köper Kjells Arbetskläder & Verktyg. Förvärvet ingår i Deromes offensiva expansionsplaner och satsning mot industrimarknaden. Sedan tidigare finns Derome i Göteborgs samtliga väderstreck.

 • pressroom-list-image

  2020-05-07 07:30 Bygg & Industri, 2020

  Ännu en bygghandel med fossilfria transporter

  Derome ska vara klimatneutrala senast 2030 och fossilfria transporter är en viktig del för att nå målet. Bygghandeln i Ytterby är den senaste anläggningen med helt fossilfria transporter.

 • pressroom-list-image

  2020-05-04 12:18 Bygg & Industri, 2020

  Derome och Peab tecknar stort samarbetsavtal på både bygg- och järnvaror

  Intresset för Deromes innovativa lösningar vid byggplatser växer. Nu har Peab och Derome tecknat avtal för både byggmaterial och järnvaror. Det möjliggör för Derome att leverera logistiska tjänster, samtidigt som de erbjuder bygg- och förbrukningsmaterial till Peab.